nieagatka
Fanka BB :)
25+5 .....
Tak czy inaczej duuuzo za wczesnie... [emoji22]W niedzielę dodawała zdjęcie gdzie podpisała, że jest w 25+4 czyli dzisiaj wychodzi 26+1 (27 tydzień zaczęła).
Mam nadzieje, ze sa pod dobra opieka...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
25+5 .....
Tak czy inaczej duuuzo za wczesnie... [emoji22]W niedzielę dodawała zdjęcie gdzie podpisała, że jest w 25+4 czyli dzisiaj wychodzi 26+1 (27 tydzień zaczęła).
Dokładnie.Tak czy inaczej duuuzo za wczesnie... [emoji22]
Mam nadzieje, ze sa pod dobra opieka...
Słodziak po szczepieniu i waży 8460.Pozdrawiamy też Ciebie, słodziaku [emoji8]
Fajnie [emoji4] mój słodziak miał szczepienie na końcu października i ważył 8740 [emoji6]Słodziak po szczepieniu i waży 8460.
A ile ma? Bo pediatra mówi że troche dużo pomijając fakt że urodziła się ważąc 4420. A u niej tej wagi nie widać nawet waleczków nie ma.Fajnie [emoji4] mój słodziak miał szczepienie na końcu października i ważył 8740 [emoji6]
Dzis mi pisała na priw 25+6 ( wedlug transferu) z usg było o tydzień niby starszaW niedzielę dodawała zdjęcie gdzie podpisała, że jest w 25+4 czyli dzisiaj wychodzi 26+1 (27 tydzień zaczęła).
Moja 8800 wazyła w 9 mSłodziak po szczepieniu i waży 8460.
To czyli dużo moja ważyMoja 8800 wazyła w 9 mi co rozszezanie diety czas start ?
. Tak dostałyśmy zielone światło. I jeszcze maść na rexepte bo sterydu nie mamy już używać.Będzie dobrze napewno Gosia napewno nie ma glowy do forum także jak będziesz pisała z nią to przekaż wszystkie jesteśmy z nimi.Oliwia jest w stanie ciężkim ale stabilnym . Jest dobrze i tak ma zostać!!!!
Wykazuje własne oddechy . Jest sliczna podobna do mamusi . Pozdrawia ciocie .