Tak się na ćwiczył że aż zasnalMy jesteśmy po rehabilitacjiefekt-Hubcio zasnął w trakcie ubierania
myslalam ze bedzie gorzej. Plakal mocno ale w sumie tragedii nie bylo. Na co oani zwrocila uwage to przede wszystkim aby prawidlowo podnosic dziecko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak się na ćwiczył że aż zasnalMy jesteśmy po rehabilitacjiefekt-Hubcio zasnął w trakcie ubierania
myslalam ze bedzie gorzej. Plakal mocno ale w sumie tragedii nie bylo. Na co oani zwrocila uwage to przede wszystkim aby prawidlowo podnosic dziecko
Daj koniecznie znać po wizycieUdało mi się na jutro zapisać Martynę do dermatologa! Trzymajcie kciuki za trafna diagnozę i oby to nie było nic poważnego!
Moja też lubi popatrzeć na lampy i żyrandole i nie uważam tego za coś złego [emoji846]Dziewczyny ponawiam pytanie: czy wasze Bobasy patrzą źródło światła?lampe? czy to jest groźne? o co chodzi? dlaczego tak jest? Czy mam odwracać dziecku głowę czy pozwolić patrzeć?
Słodziak, chociaż może lepiej PrzystojniakKajtek pozdrawiapo drugiej wizycie położnej
waży już 3950
w czwartek skończy 4 tyg. Zobacz załącznik 918064
Jaki uroczy śliczny przecudowny.Kajtek pozdrawiapo drugiej wizycie położnej
waży już 3950
w czwartek skończy 4 tyg. Zobacz załącznik 918064