• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu ❤jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości ❤
opieka w szpitalu....hmm pozostawiawiele do życzenia jeśli chodzi o kobietę dla dziecka rewelacja.
Mam pytanie dla tych które biorą eutyrox czy teraz po ciąży mam nadal brać ?
Gratuluje kawał chłopa:)

Ostatnia edycja:
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu [emoji173]jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości [emoji173]
opieka w szpitalu....hmm pozostawiawiele do życzenia jeśli chodzi o kobietę dla dziecka rewelacja.

Gratuluje!! [emoji173]️

Moja Marcysia bardzo lubi pchacz dostala na 6 m siedziała przy nim i naciskała teraz z nim biega
20181201_092047.jpg

Załączniki

• 20181201_092047.jpg
    20181201_092047.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 588
Witajcie:) jestem obolała ale mega szczęśliwa i już w domu ❤jest z nami Błażej czyli spełnienie wszystkich marzeń :) na cc wzieli mnie jak już skurcze miałam co minute ale byłam dzielna :) Błażej działa na mnie jak środek przeciwbólowe:biggrin2: mogę szczescieurodzilo się z wagą 4040 i 58 cm długości ❤
Gratulacje dla rodziców i starszego brata:) w końcu wszyscy się doczekaliście:). Wspaniałych chwil Wam życzę, a Ty wracaj szybko do zdrowia:)

A jakie zabawki dla 4-5 miesięcznego dziecko? Moja 3.5 totalnie nie zabawkowa. Nie wiem czy to kwestia wieku czy taki typ albo nie te zabawki.Jak jest u Was?
Moja jak miała 3-3,5 miesiąca to tolerowała tylko grzechotki. Myslę, że to jeszcze za małe dziecko aby miało już jakiś ulubiony, konkretny tym zabawek. U nas dopiero od niedawna wykazuje jakieś zainteresowani innymi a ma prawie 6 miesięcy. Ogólnie lubi wszystko co wydaje jak największy hałas. Ale nawet hula kula nie wzbudziła większego zainteresowania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry