• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hubus zaczął mi kaszlec:( jest to suchy kaszel. Mokry ręcznik na grzejniki już jest a jak mu jeszcze mogę pomóc ?
my to przechodzilysmy ostatnio.. duzo wody cieplej do picia, dużo kłaść na brzuszku no i jak widziałam, że gorzej jest to do lekarza , zrobilismy crp wyszlo super i dostalismy taki syropek i pomoglo :)

Lepszy nawilżacz powietrza tak jak nieagatka pisała

my to przechodzilysmy ostatnio.. duzo wody cieplej do picia, dużo kłaść na brzuszku no i jak widziałam, że gorzej jest to do lekarza , zrobilismy crp wyszlo super i dostalismy taki syropek i pomoglo :)

Tylko ja karmię piersią i nie Podaję mu żadnej wody i w takim bądź razie od razu zamawiam nawilżacz powietrza

A syrop na receptę? My byliśmy w szpitalu, Ja wyszłam bardzo przeziębiona i mam nadzieję że ten kaszel nie jest początkiem przeziebienia

A syrop na receptę? My byliśmy w szpitalu, Ja wyszłam bardzo przeziębiona i mam nadzieję że ten kaszel nie jest początkiem przeziebienia
a zapomniałam całkiem że Ty kp :) a ten lek to Fenistil ;) mąż mówi, ze nie na recepte :D nam pomógł ;) Lenka miala mega chrype do tego nie mogla gaworzyc .. u Was tez tak ? Gardelko bylo ladne rozowiutkie :)

Diety rozpisanej nie mam, zastąpiłam zwykłe jogurty kokosowymi, mleko piję ryżowe, owsiane, itp., chleb kupuje bez mleka albo robię sama, wędliny nie lubię więc tu problemu nie ma. Kombinuje z kaszami, makaronami, pastami na kanapki, itp. Najgorzej było odstawić ser żółty i słodycze, ale po kilkunastu dniach nie mam już na nie ochoty.

Wydaje mi się, że alergia na psa objawiałaby się zmianami skórnymi (ale pewności nie mam).
Jogurt kokosowy - znalazłam przepis w necie. A można gdzieś kupić już gotowy? I z czego pasty robisz na kanapki? Ja ostatnio chleb jem albo z dżemem, albo z majonezem:P.
Po 2 tyg prawie bez nabiału i tygodniu ścisłej bez nabiału śluzu dużo mniej, ale jajecznicy dalej to nie przypomina. Raczej jakaś maź co wsiąka w pieluszkę.

reklama
Jogurt kokosowy - znalazłam przepis w necie. A można gdzieś kupić już gotowy? I z czego pasty robisz na kanapki? Ja ostatnio chleb jem albo z dżemem, albo z majonezem:p.
Po 2 tyg prawie bez nabiału i tygodniu ścisłej bez nabiału śluzu dużo mniej, ale jajecznicy dalej to nie przypomina. Raczej jakaś maź co wsiąka w pieluszkę.

Jogurty kokosowe w przystępnej cenie (bo w sklepach ze zdrową żywnością kosztują fortunę) i w röżnych smakach są w L.idlu (3,99zł za kubek 150g i 200g, ten większy to jogurt pitny). Są naprawdę dobre :)
Pasty np.awokado+ suszone pomidory+makrela+przyprawy+troszkę jakiegoś zdrowego oleju. A jak mi się nie chce robić to w L.idlu jest pasta z bakłażana (w słoiczku) albo z suszonych pomidorów ze słonecznikiem czy marchewkowa z pestkami dyni (w plastikowych pojemniczkach). W rossmanie też są w słoiczkach fajne pasty np. z buraczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry