Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasza manna ma malo wartosci odzywczych wiec lepiej sobie darowac.A nie prościej zwykła kaszke manna? Nie zdrowsza?
Dajcie jakaś nazwę co kupię w pl.To popatrz na dobre kaszki, ktore maja zboze i nic wiecej [emoji6]
Hipp, Halle, Helpa - te na pewno maja dobre sklady, wiwcej nie znam, ale dziewczyny na penwo pomoga. Dwie pierwsze w Hiszpanii sa dostepne internetowo.Dajcie jakaś nazwę co kupię w pl.
Dziecko gdy jesteś w chorobie każą karmić bezwzględnie. Chyba że dadzą Ci takie leki że nie będziesz mogła, ale to Ci powie. Można maskę zakładać.Witajciepisze z prośbą o poradę... Błażej ma 2,5 tygodnia a ja walczę z początkami anginy karmiąc piersią, i boję się że on coś złapie idę mnie i nie wiem czy to nie skończy się antybiotykiem, co robić ?próbowałam wszystkich domowych sposobów i nic nie pomaga
czy ja go nie zaraże? Czy któraś z Was brała antybiotyk podczas kp?
Okolo 3 miesiąceKochane, moze głupie pytanie ale czy jest jakiś termin na wymianę butelek do karmienia?