Aguleczka29
Fanka BB :)
Ja mam kubek 360 ale zastanawiałam się nad diody cup.A ten diody Cup ktoś miał?
Po opiniach wybrałam 360
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam kubek 360 ale zastanawiałam się nad diody cup.A ten diody Cup ktoś miał?
A czemu? U nas niekapek byl od 5go do 9go miesiaca, a pozniej bidon z rurka. Nigdy nie slyszalam o tym, ze niekapki nie sa zalecane. Moja nauczyla sie w ten sposob, ze woda jest w niekapku, a mleko w butelce i sama o wode wolala.Kochana te niekapku są podobno niezabardzo zalecane i lepsze są te z rurka
Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretnieA czemu? U nas niekapek byl od 5go do 9go miesiaca, a pozniej bidon z rurka. Nigdy nie slyszalam o tym, ze niekapki nie sa zalecane. Moja nauczyla sie w ten sposob, ze woda jest w niekapku, a mleko w butelce i sama o wode wolala.
To na pewno, ale to dziala tez w druga stone. Najpierw pije z niekapka i cwiczy jedne partie, a potem cwiczy inne partie z rurka.Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretniesama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tu
Ja czytałam, że kubek ze słomka właśnie rozwija więcej partii mięśni.Jezu już nie pamiętam o co to chodziło konkretniesama kupiłam niekapek jeszxze zanim Hubus się urodził. Chodzi o to że pijąc z tych że słomka dziecko ćwiczy pewne partie których nie ćwiczy pijąc z niekapka i to potem ma chyba wplyw na coś tam. Kurna muszę tego poszukać i wkleje to tu
Ja mam z munchkin i jest rewelacyjny dzieki temu, ze ma plywak wiex w kazdej pozycji mozna z niego picJa czytałam, że kubek ze słomka właśnie rozwija więcej partii mięśni.
Tak czy siak, woda to podstawa, a z czego podajecie to już indywidualna sprawa.
Mój picie ze słomki załapał w tydzień. Najpierw mało co się nie "topił", a teraz sam biegnie do bidonu jak chce mu się pić. [emoji2]
My mamy z tt ale chyba czas zmienić. Polecacie coś? Ten okropnie ciężko się myje.
Uuuuu choinke trzeba przywiazac hehehe [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 926484 Pochwalę sięMarcelina od 2tyg raczkuje jest wszędzie i zaczyna się podnosić a gdzie tu dalej. Muszę wszędzie za nią chodzić
jednak lepiej było jak tylko siedziała hihi.
A ile już ma Twoja coreczka?Zobacz załącznik 926484 Pochwalę sięMarcelina od 2tyg raczkuje jest wszędzie i zaczyna się podnosić a gdzie tu dalej. Muszę wszędzie za nią chodzić
jednak lepiej było jak tylko siedziała hihi.