reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No nie właśnie odwrotnie jeśli rozmiar jest 50 a ubranko jest duzo większe to rozmiar jest zanizony.
A właśnie nie bo bierzesz pod uwagę rzeczywisty rozmiar a nie to co jest na metce. Czyli jeśli na metce jest rozmiar 56 a w rzeczywistości ubierze to dziecko, które nosi już rozmiar 68 to oznacza, że rozmiar jest zawyżony. A jeśli np na metce jest 62 a jest idealne dla dziecka, które nosi rozmiar 56 to oznacza, że rozmiar jest zaniżony.

reklama
A właśnie nie bo bierzesz pod uwagę rzeczywisty rozmiar a nie to co jest na metce. Czyli jeśli na metce jest rozmiar 56 a w rzeczywistości ubierze to dziecko, które nosi już rozmiar 68 to oznacza, że rozmiar jest zawyżony. A jeśli np na metce jest 62 a jest idealne dla dziecka, które nosi rozmiar 56 to oznacza, że rozmiar jest zaniżony.
To wtedy masz ubranie o większym rozmiarze niż rzeczywisty rozmiar który widnieje na metce i jest niższy.

Albo mozna powiedziec, ze rozmiary z Lidla sa dziwne i nijak maja sie do rzeczywistosci i darowac sobie przepychanki co do nazewnictwa [emoji16]
W sumie racja.Teraz kupiłam świetny śpiworek w Lidlu i były fajne bodziaki ale z przodu zapinane i lipa bo już ich nie lubię jakoś od początku szybciej i łatwiej mi było z tymi od góry.

W sumie racja.Teraz kupiłam świetny śpiworek w Lidlu i były fajne bodziaki ale z przodu zapinane i lipa bo już ich nie lubię jakoś od początku szybciej i łatwiej mi było z tymi od góry.
Ja tera body traktuje jak bielizne wiec mi obojetne jakie sa. Do mnie akurat jakosc Lidla przemawia srednio choc w sumie bawelna zla nie jest i pod cos moze byc.

W
Wracając do tych bodziakow z Lidla to nam też z krótkim rękawem i one takie szerokie nie są. A śpiworek mega i ta cena - grzechem było nie kupić. Ja używki na olx za 50 zł kupowałam i zapinane na zatrzaski a nie na zamek

reklama
Dziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Melisy bym nie dawała. Co do rumianku to kupilismy herbatkę dla dzieci specjalna koper z rumiankien czy jakoś tak ale plik nią z tym że teraz będę chciała mu ją spróbować podawać tylko że w kubeczku. Sam rumianek dziewczyny podawał i to z polecenia pediatry jeśli mnie pamięć nie myli i mam tu na myśli @zylwia

Do góry