@Barburka ty musisz szczerze z mężem pogadać bo takie życie prędzej was doprowadzi do rozpadu związku.
Ja też czasami narzekam na męża on na mnie no cóż normalka ale mimo iż pracuje fizycznie na budowie od 8 do 17 przy dziecku pomaga we wszystkim.Wiem że jest zmęczony czasami i nie raz nawet odmawia w pomocy Ale zrozumiałe że ma do tego prawo bo wiem że jest tylko człowiekiem.
A tym że nie zainteresował się Tobą wczoraj to jednorazowo bym sie nie martwiła ale jeśli będzie się to powtarzać to porozmawiajcie.
Kiedyś jedna znajoma mi powiedziała że musimy dbać o siebie od czasu do czasu kupić coś fajnego podobać się mężowi bo powiedzmy sobie szczerze na zakupy teraz my matki to prędzej polujemy coś dla naszych dzieciaków niż dla siebie.Maz będzie dziecko kochał nawet w worku po ziemniakach A nie zmienia faktu że faceci są wzrokowcami i zwracają uwagę na nasz wygląd czasami chcą u swego boku fajnej laski żony która mimo obowiązków zadba o siebie.
I teraz tak pisząc to myślę o wczorajszej kłótni z moim mężem.Musze go przeprosić.Wychodzilam z koleżankami na sushi on został z małym cały wieczór i pół nocy a powiedzieliśmy sobie przed moim wyjsciem parę nie miłych zdań zupełnie nie potrzebnie.