• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jakbym chciała małemu tac banana czy jabłko czy inny owoc to taki surowy? W sloiczkach to surowe jest czy ugotowane? A warzywa?
Lepiej najpierw warzywa. Jak sprobuje najpierw owoce to bedzie warzywami plul.
Ugotuj marchewke najlepiej na parze, potem ja zblenduj, dodaj wody tej z gotowania, odrobine oliwy i mozesz mu dac. Pierwszego dnia lyzeczke i przez 3 dni tylko to samo warzywo i obserwuj.

Dziewczyny jakbym chciała małemu tac banana czy jabłko czy inny owoc to taki surowy? W sloiczkach to surowe jest czy ugotowane? A warzywa?
Miałam właśnie pytać jak jabłko zrobic:) bo myślałam jeszcze żeby upiec w piekarniku. ja pierwsze dałam marchewkę, potem dynie, brokuła, buraka. Robię na parze większą ilość tj mały brokuł bio, 3buraczki itp. Blenduje z woda i Sri do woreczkow do mrozenia mleka i do zamrażarki. Jedzonko gotowe.
Babki a cukinie obieracie czy że skórka? Bo ja zawsze jak coś z cukinii robiłam to ze skórka ale dla dziecka nie wiem jak

Ostatnia edycja:
Jeśli to początek rozszerzania spróbuj od warzyw A potem owoce.Jesli chodzi o przygotowanie ja banana i jabłuszko robiłam na wodzie gotowałam bo babycook mi się zepsuł ale jeśli masz możliwość możesz na parze zrobić.Powodzenia z obiadkami oby były pieknie jedzone:)

Miałam właśnie pytać jak jabłko zrobic:) bo myślałam jeszcze żeby upiec w piekarniku. ja pierwsze dałam marchewkę, potem dynie, brokuła, buraka. Robię na parze większą ilość tj mały brokuł bio, 3buraczki itp. Blenduje z woda i Sri do woreczkow do mrozenia mleka i do zamrażarki. Jedzonko gotowe.
Babki a cukinie obieracie czy że skórka? Bo ja zawsze jak coś z cukinii robiłam to ze skórka ale dla dziecka nie wiem jak
A jak robisz buraka i z czym go dajesz?

A jak robisz buraka i z czym go dajesz?
Na parze zrobiłam, zblendowalam z woda z gotowania. Na razie daje samego. Jeszcze nie łączę warzyw a burak średnio smakuje mu
IMG_20190130_144417.jpg

Tacie dziś chciał parowe ukraść:laugh2::laugh2::laugh2:
IMG_20190131_104638.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry