Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krostki plamy biegunkaJak wygląda uczulenie na produkt podawany? Krótki na twarzy czy jak? Skad mam wiedzieć że uczulilo jakieś warzywo?
Ja nieA czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
A ja się zastanawiam co się z Wami dzieje że ostatnio słabo z postami u Ciebie A tu proszę... Galerię wykupujecieZobacz załącznik 939280 pozdrawiamy
Ja używałam pudru alantan ale to tylko pierwszy miesiąc życia Marceliny bo położna kazała, mała miała zaczerwienione te miejsca.A czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
Ja nie.A czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?
Wyprzedaże wiesz. .....A ja się zastanawiam co się z Wami dzieje że ostatnio słabo z postami u Ciebie A tu proszę... Galerię wykupujecie![]()
Ja smaruje emolium. Możesz Oliwka też, olejem kokosowy, jakimś balsamemA czy smarujecie lub sypiecie miejsca pod pachami pod kolankiem czy szyja? Czy wogole czymś się to robi?