Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mm może nie poprawić sytuacji, a wręcz przeciwnie. Najlepsze co mogę mu dać to moje mleko. Mogę odstawić z diety jeszcze więcej rzeczy, tylko żebym wiedziała co.A dużo masz mleka? Ja to w takiej sytuacji bym chyba przeszła na modyfikowane

Zgadza sie, Twoje mleko to najlepsze co mozesz mu dac.Mm może nie poprawić sytuacji, a wręcz przeciwnie. Najlepsze co mogę mu dać to moje mleko. Mogę odstawić z diety jeszcze więcej rzeczy, tylko żebym wiedziała co.
A tak w ogóle dziewczyny to mam głupią prośbę. Bo ja już z tego wszystkiego nawet nie wiem jak powinna wyglądać kupa dziecka tylko na cycu. Mogłybyście podrzucić jakieś foty. Może na priv żeby nie zniesmaczać forum
![]()
Baby a jak to jest z tymi odstajacymi zebrani? Hubkowi zaczęły dostawać, mojemu mężowi też odstaja. Gdzieś wyczytałam że to może być przez niedobór wit D, przez zbyt ciasno zapinanego pampersa. Ma któraś z was doświadczenie w tej sprawie?
Nie chciałam tego głośno mówić ale ja też...A dużo masz mleka? Ja to w takiej sytuacji bym chyba przeszła na modyfikowane
Zależy jak bardzo uciążliwe obiawy ma dziecko ..... Ale też bym przyszła na mm ( np. Tydzień próby tylko mm a cyc odciagac I zobaczyć co z tego wyjdzie )Mm może nie poprawić sytuacji, a wręcz przeciwnie. Najlepsze co mogę mu dać to moje mleko. Mogę odstawić z diety jeszcze więcej rzeczy, tylko żebym wiedziała co.
A tak w ogóle dziewczyny to mam głupią prośbę. Bo ja już z tego wszystkiego nawet nie wiem jak powinna wyglądać kupa dziecka tylko na cycu. Mogłybyście podrzucić jakieś foty. Może na priv żeby nie zniesmaczać forum
![]()
Nie chciałam tego głośno mówić ale ja też...
Pediatra wspominał o nutramigenie ale nie nalegał. Ja bardzo lubię karmić piersią, tak bardzo że mogłabym w ogóle nie rozszerzać dietyZależy jak bardzo uciążliwe obiawy ma dziecko ..... Ale też bym przyszła na mm ( np. Tydzień próby tylko mm a cyc odciagac I zobaczyć co z tego wyjdzie )
Tylko chyba to wtedy nutramigen jako mm
Jeśli to tylko śluz w większości to może troszkę na wyrost stosują te zaostrzenia w diecie dla Ciebie co? Bo wiem że śluz w kupię na kp to nic dziwnego. Krewka to może i było coś co zjadłaś i uczulilo- u mnie mandarynka dzień przed wigilią. Lekarze lubią matkom zabraniac jeść niż szukać faktycznego problemu... Ale i tak wspolczuje bo skoro lubisz kp to powinno być to bez problemowe i piękne dla Was oboje. Ja kp lubię traktuje jako normalna kolej rzeczy ale nie jako rezygnacja z normalnej egzystencji ( pamiętam jak koleżanka z pracy żyła tylko na jablkach bo cyrki były straszne ) powodzenia i wytrwałościPediatra wspominał o nutramigenie ale nie nalegał. Ja bardzo lubię karmić piersią, tak bardzo że mogłabym w ogóle nie rozszerzać diety. Tydzień próby skończył by się pewnie zanikiem pokarmu bo odciąganie słabo mi idzie. Objawy...hmmm...brzydkie, śluzowe kupy, krew zdarzyła się 2 razy więc tragedii nie ma, dziecko pogodne, dobrze przybiera. A smakołyki odkładam do zamrażarki, jak skończę karmić to sobie odbiję
.
Pediatra wspominał o nutramigenie ale nie nalegał. Ja bardzo lubię karmić piersią, tak bardzo że mogłabym w ogóle nie rozszerzać diety. Tydzień próby skończył by się pewnie zanikiem pokarmu bo odciąganie słabo mi idzie. Objawy...hmmm...brzydkie, śluzowe kupy, krew zdarzyła się 2 razy więc tragedii nie ma, dziecko pogodne, dobrze przybiera. A smakołyki odkładam do zamrażarki, jak skończę karmić to sobie odbiję
.