Zapytaj lepiej czego on nie robi...jest straszny. Pyskuje,lekcji nie chce odrabiać i dużo innych rzeczyOj tak, cierpliwości mi potrzeba terazi dwóch litrów kawy oraz nie pogardzę blachą ciasta haha
A to co wyprawia łobuziak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapytaj lepiej czego on nie robi...jest straszny. Pyskuje,lekcji nie chce odrabiać i dużo innych rzeczyOj tak, cierpliwości mi potrzeba terazi dwóch litrów kawy oraz nie pogardzę blachą ciasta haha
A to co wyprawia łobuziak?
Zapytaj lepiej czego on nie robi...jest straszny. Pyskuje,lekcji nie chce odrabiać i dużo innych rzeczy
Tak i B i C.Dziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?
Słodziak [emoji7]Pamiętacie jeszcze o nas?Kajtek waży 6550 w poniedziałek skończył 4 miesiące i z tej okazji był dzisiaj po raz pierwszy na basenie. Nie widziałam jeszcze tak znudzonego niemowlaka
. Woda nie zrobiła na małym żadnego wrażenia, jeszcze trochę i by mi zasnął w tej wodzie. Oczywiście dobrze nie wyszliśmy za szatnie mały już spał.
Zobacz załącznik 947047
Popieram, karm piersią jak najdłużej. To już ostateczność, na pewno są inne sposoby na powstałe problemy.No do ostatecznej diagnozy daleka droga. Z kp nie zrezygnuje tak łatwo, z resztą nikt nigdy tego nie sugerował, ani pediatra, ani dermatolog przy alergii wręcz przeciwnie są zachwyceni jak Martyna rośnie i się rozwija, wiem że to najlepsze co mogę jej dać. A nie mam gwarancji, że jak przejdę na mm to problem zniknie
A można lek dodać do mleka w butelce?Patent na podanie leków 5miesięcznemu dziecku pilnie potrzebny, bo mnie się pomysły skończyły...
-z łyżki pluje
-z kubka pluje
-ze strzykawki pluje
-z butelki pluje
Strzykawka, wkladasz do buzki, ukladasz tak zeby byla zwrocona do policzka i wstrzykujesz tak bokiem, zeby po policzku splywalo, wtedy sie nie zakrztusi.Patent na podanie leków 5miesięcznemu dziecku pilnie potrzebny, bo mnie się pomysły skończyły...
-z łyżki pluje
-z kubka pluje
-ze strzykawki pluje
-z butelki pluje
A można lek dodać do mleka w butelce?
Strzykawka, wkladasz do buzki, ukladasz tak zeby byla zwrocona do policzka i wstrzykujesz tak bokiem, zeby po policzku splywalo, wtedy sie nie zakrztusi.
Musisz wlozyc strzykawke ciut glebiej, ale zawsze w strone policzka, wtedy nie wypluje