Dzięki ale już wybrałam tylko jeszcze przed kupnem chce zebrać trochę opiniiJuz wcześniej polecalam Kindercraft pilot praktycznie to samo a cena o polowe mniejsza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki ale już wybrałam tylko jeszcze przed kupnem chce zebrać trochę opiniiJuz wcześniej polecalam Kindercraft pilot praktycznie to samo a cena o polowe mniejsza.
A jakie tam są kółka? Korzystasz już z tego modelu?Juz wcześniej polecalam Kindercraft pilot praktycznie to samo a cena o polowe mniejsza.
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.A jakie tam są kółka? Korzystasz już z tego modelu?
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.
A jakie tam są kółka? Korzystasz już z tego modelu?
Czytałam dużo opini na temat tego wózka i są różne ale przewaga pozytywów.U mnie już on odpada bo ponoć siedzonko rozkłada się tylko do pozycji poł leżącej.
A jakbyś nie patrzyła na pieniążki jaki byś wybrala?Nie mialamn okazji widzieć na żywo tych wózków więc narazie internrtNie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]
Rządzi każdy go tu poleca mają go moje bratowe koleżanki nie jest zły ale jakoś strasznie mi wpadł w oko ten easy...A w Fr juz nie rządzi Mclaren? Bo jak byłam to tylko takie spacerówki na dzielni sie liczyły [emoji6]
Nie mam jeszcze, ale tez czytałam rożne opinie. Byłam za to w sklepie gdzie mieli oba i w easywalker wcale niżej sie nie rozkłada oparcie. Jest on tez ładniejszy ale mnie czeka jeszcze zakup Bugaboo donkey wiec 500 zł robi mi różnice a tez potrzebuje zapasowy wózek tylko do auta [emoji6]