• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W Es mają dokładnie ten sam skład czasem na 1 pozycji jest woda .... ( krem z dyni)
Nie podają ile % wody ale łatwo dodać no i jeśli jest na 1 miejscu to wiadomo że jest jej najwięcej.....
Ja uważam że słoiczki są super na wyjście i zawsze w rezerwie na dzień lenia ;);)
Chodź z sokiem z winogrona nie spotkałem się nigdy ani w Pl ani Es
Zobacz załącznik 953551Zobacz załącznik 953552Zobacz załącznik 953553
No nie ten sam, bo ani soku ani zageszczacza w hipp nie. W nestle czy Hero Baby juz tak, ale w Hipp i w Smileat nie ma.

Mi już wszystko jedno czy będzie sn czy cc byle Mała była zdrowa, nie wiem czemu za mało przyrasta...
A przepływy masz sprawdzane co miesiąc ? Bierzesz regularnie witaminy ? Msm znajoma co jej corka miala hipitrofie,alr to chyba na jej wlasne zyczenie, witamin nue brala bo" dupa rośnie" a z hedzenuem tez sie oszczedzała. Twraz ma kolekne dziecko i jyz taka glupia nie byla.
każde dziecko inne, jedne małe drugie duże najważniejsze aby zdrowe. Ja mam tendencję do dużych dzieci , w ciąży przytyłan z małym 10 kg a on sam ważył ponad 4. Teraz ma prawie 4 miesiące i pewnie ponad 8. Ty masz dziewczynkę więc może od małego dba o figurę ;) wszystko będzie dobrze.

Dziewczyny A czy jak gotującej czy pasujecie wobiady i potem mrozicie czy pasteryzujecie to kiedy oliwę dajecie? Przed jedzeniem czy przed mrozeniem?
Ja daje jak przygotowuje. Gotuje na parze, potem blenduje z odrobiną wody w zależności co, trochę oliwy, porcjuje i wio do zamrazarki. Mrozilam w woreczkach na mleko a teraz w malych sloiczkach po ketchupie i tak mi najwygodniej

@Iskra_82 i jak sprawa z rehabilitacja sie ma? Ja w srode ide na prywatna rehabilitację metoda Vojty bo Hubus juz jest miesiąc w plecy. Wogolr żałuję teraz ze od razu nie bilam na prywatne rehabilitację bo z tych na nfz nie wiem czy cos jest.

reklama
@Iskra_82 i jak sprawa z rehabilitacja sie ma? Ja w srode ide na prywatna rehabilitację metoda Vojty bo Hubus juz jest miesiąc w plecy. Wogolr żałuję teraz ze od razu nie bilam na prywatne rehabilitację bo z tych na nfz nie wiem czy cos jest.
Nam właśnie leci 3 tydzień na nfz. Młodemu się średnio podoba, może dlatego że trafiliśmy na młodą, niedoświadczoną rehabilitantkę, która nie ma pomysłu na modyfikację ćwiczeń. Raz mieliśmy zastępstwo to był spokojny całą godzinę, a babka doskonale wiedziała co i jak ma robić. Ale postępy jakieś są. Najbardziej mu się podobają inne dzieci:), wpatruje się w nie jak w święty obrazek:D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry