• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jestem po wizycie.
Lenka waży 2890, przepływy OK, łożysko II stopnia, serduszko OK, nerki OK, szyjka długa (34 mm) i zamknięta.
W związku z tymi moimi bólami spojenia łonowego (i nie tylko) -> wskazanie do CC. Jak Mała nie zadecyduje inaczej 7-9 lipca będziemy mieć cięcie. Na spojenie łonowe wiele się nie pomoże -> mam więcej leżeć i jeśli siedzę to na kółku (takim pompowanym).

Aduś, ivf jest względnym wskazaniem do cc (decyzja należy tu do lekarza).

Różyczko, serdeczne gratulacje!

Sony...no masakra jak ten czas leci. ja dopiero pamiętam jak miałam genetyczne w 12 tc i polowkowe w 20...a teraz już po 30...:-) moja mama wlasnie mowi, ze tak teraz będzie czas zapitalał.

coleta...no to piękne wiadomości:-) a jak ty się czujesz? dajesz rade w takie upaly?

a mi wlasnie przyszedł leżaczek bujaczek...tylko trochę za ciezki, zebym sama go zlozyla, wiec zaczekam na meza...ale już mi się podoba!:-)

Yupi!!!! Gratulacje dla Różyczki i chłopaków, oczywiście :-D:-D:-D
a u mnie z terminem to się jeszcze okaże, bo po prenatalnych pani dr sugeruje tydzień wcześniej;-) ale i tak mamy sporo czasu!
ale gorąc...

coleta...pytam, bo wlasnie w zaawansowanej ciąży nie wyobrażam sobie jakos zycia, ale jak mówisz, ze dajesz rade to spoko:-) chociaż mnie np. dziś znow zapuchly palce u rak, rano to ich w ogole zgiąć nie mogłam...
o! no to jak opadl ci brzuszek to znaczy ze już niedługo:-) powiedz w którym tc będziesz tego 7-8lipca?

Różyczko - GRATULACJE!!!!
Coleta - gratuluję dobrych wyników.

Mi odszedł dziś czop śluzowy. Właśnie wróciłam z badania - szyjka jeszcze trzyma. O ile nic się nie zacznie dziać, cc albo 27 czerwca albo 2 lipca. Mam jeszcze tydzień wytrzymać. Zakaz wyjścia do kościoła w niedzielę.

coleta...pytam, bo wlasnie w zaawansowanej ciąży nie wyobrażam sobie jakos zycia, ale jak mówisz, ze dajesz rade to spoko:-) chociaż mnie np. dziś znow zapuchly palce u rak, rano to ich w ogole zgiąć nie mogłam...
o! no to jak opadl ci brzuszek to znaczy ze już niedługo:-) powiedz w którym tc będziesz tego 7-8lipca?

Moim przyjacielem jest cień i łazienka :-)
Mam akurat farta bo u mnie nie ma opuchlizny - palce, nogi, reszta ma się dobrze, więc jakoś te upały udaje nam się znieść.
7-9 lipca będę miała rozpoczęty 40 tc -> lekarz stara się wycelować jak najbliżej normalnego terminu.

Misia, no, to jeszcze kilka dni przed nami!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry