• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, od której najlepiej zacząć? :-) :)
IMG-20190328-WA0010.jpeg

Dziewczyny poradźcie :)co sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
Pneumokoki brałam z NFZ A meningokoki nie brałam... jakoś w te szczepienia nie wierzę...

Dziewczyny poradźcie :)co sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
Na pneumokoki nie szczepilam z NFZ podobno ich szczepionki działają na 10 szczepów a na te najbardziej popularne w Polsce już nie. Pierwszy syn nie był szczepiony. Błażej też teraz nie ...po prostu odmówiłam.może jak będzie miał dwa lata zaszczepie raz kupna szczepionka.... może

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry