@nieagatka naprawdę sliczna dziewczynka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ryzowa najlepsza na poczatekDziewczyny, od której najlepiej zacząć?Zobacz załącznik 956804
Śliczna dziewczynka
Dzieki [emoji8][emoji8]@nieagatka naprawdę sliczna dziewczynka
Zaczynalismy od ryzowejDziewczyny, od której najlepiej zacząć?Zobacz załącznik 956804
hehe peppa rządzi![]()
Pneumokoki brałam z NFZ A meningokoki nie brałam... jakoś w te szczepienia nie wierzę...Dziewczyny poradźcieco sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
Na pneumokoki nie szczepilam z NFZ podobno ich szczepionki działają na 10 szczepów a na te najbardziej popularne w Polsce już nie. Pierwszy syn nie był szczepiony. Błażej też teraz nie ...po prostu odmówiłam.może jak będzie miał dwa lata zaszczepie raz kupna szczepionka.... możeDziewczyny poradźcieco sądzicie o szczepieniach na meningokoki B I C? ja zapisałam Anastazję za dwa miesiące na szczepienie - są trzy dawki każdy 360 zł. powiedzcie czy warto z punktu zdrowotnego szczepić maluszka? Rotawirusy kupiliśmy już wcześniej i jest po dwóch dawkach a pneumokoki są teraz chyba na NFZ ?
A zdjęcia gdzie?@Pixie_Dixie zakupiłam mam esywalker i tego z myszką mimo iż nie był akurat faworytem ale udało się bo było mega promo i zapłaciłam 800 zł. Rany jak on się prowadzi..jestem mega zadowolona