• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja się pochwalę :biggrin2: moj synek dlugo ociagal sie z wysokimi podporami i zaczal je robic przed świętami tj. Po skonczeniu 8 miesiaca a tydzień pozniej zaczal sam siadać :-) :) jeszcze tego nie robi perfekcyjnie ale robi
Super brawo!!Ja szybko musiałam za małym biegać.Siedziec i czolgac i potem zaraz raczkowac to już się w 6 /7miesiącu nauczył.Teraz mamy prawie 10 i z pchaczem śmiga

Dobrze że z dzidzia ok a co to ten "zespol"?bardzo doskwiera?
Sama nie wiedziałam, że coś takiego jest, ale złapał mnie ogromny ból w pośladku, który promieniował na nogę. Poszłam do neurologa i po badaniu powiedział, że stawia na to. Możliwa przyczyna to rozszerzanie kości miednicy. Ból niestety mocno mi doskwiera, a jeszcze mam zakaz schylania się i podnoszenia, co przy Zosi jest prawie niewykonalne. Z łóżka schodzę jak 80 letnia kobieta o_O , jak jest mąż to mi pomaga.

Sama nie wiedziałam, że coś takiego jest, ale złapał mnie ogromny ból w pośladku, który promieniował na nogę. Poszłam do neurologa i po badaniu powiedział, że stawia na to. Możliwa przyczyna to rozszerzanie kości miednicy. Ból niestety mocno mi doskwiera, a jeszcze mam zakaz schylania się i podnoszenia, co przy Zosi jest prawie niewykonalne. Z łóżka schodzę jak 80 letnia kobieta o_O , jak jest mąż to mi pomaga.

Współczuje , miałam rwę kulszowa z Sara w ciąży i to była maskakra . Mogę podpytać ile będzie różnicy dokładnie między rodzeństwem ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry