Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam britax dualfix m i size z polecenia @nieagatka ale ogólnie miałam na niego chrapkę.Ten fotelik jest poprostu meeega.Jesli chcesz poczytać dużo się dowiesz z grupy na fb społeczność 8 gwiazdekDziewczyny pytanie, który fotelik wybrać następny ? Bo mamy ten od wózka ale on za mały. Wiem temat był poruszany 1000 razy ale co miałam sobie zapisać to zapomniałam
Ja polecam obrotowe, bo to mega wygoda. I przede wszytskim cos z atestami. Do 18kg masz dualfixa wlasnie, gb vaya jest podobno dobry, lub tanszy jane spin 360C.Dziewczyny pytanie, który fotelik wybrać następny ? Bo mamy ten od wózka ale on za mały. Wiem temat był poruszany 1000 razy ale co miałam sobie zapisać to zapomniałam
Bardzo ładny jest ten fotelik mi się wizualnie podobał ale w sklepie przy przymierzaniu okazał się klapa.Najwazniejszenze małej slicznotce wygodnie i pieknie się w nim prezentujeTeż kupiliśmy britax tylko ten starszy model jestem zadowolona Marcys też .
Marcys ma 17 miesięcy i kawałka jabłka jeszcze nie dostała....Zobacz załącznik 974104
O jejku cudownie brawo dla LenkiDziewczyny muszę się pochwalić.Moja Lenka skończyła 10 miesięcy i od kilku dni próbowała sobie chodzić za rączkę, a dziś rano sama wstała bez podparcia i sama sobie przeszła do drugiego pokoju.Moje dziecko chodzi :-) Ja się pytam kiedy to zleciało? Przecież niedawno urodziłam... Zębów ma już 8 i idzie 9 masakra.
U nas zaraz rok i 4 zęby haha. Ale śmieję się, że wiecej nie potrzebuje bo z tymi świetnie sobie radzi.Dziewczyny muszę się pochwalić.Moja Lenka skończyła 10 miesięcy i od kilku dni próbowała sobie chodzić za rączkę, a dziś rano sama wstała bez podparcia i sama sobie przeszła do drugiego pokoju.Moje dziecko chodzi :-) Ja się pytam kiedy to zleciało? Przecież niedawno urodziłam... Zębów ma już 8 i idzie 9 masakra.
Ja chciałam by Lenka wcześnie chodziła,ale teraz wiem że niepotrzebnie :-) mam również wrażenie że ona jest wszędzie :-) ona wogole nie odpoczywa.Od kąd odkryła że można poruszać się samej gdzie ona chce to nawet raczkować już nie chcę tylko chodzi sobie sama.U nas zaraz rok i 4 zęby haha. Ale śmieję się, że wiecej nie potrzebuje bo z tymi świetnie sobie radzi.Pamietam jak mówiłam, że niech Marcelina chodzi szybko, ale z perspektywy czasu stwierdzam, że to nie było takje dobre...ona jest wszędzie
![]()