Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi syn też kompletnie wody nie pił i tutaj dziewczyny polecaly i ogólnie w necie wyczytałam o bidonie bbox nie wiem co w nim takiego ale odkąd go mamy mały popija wodę bardzo chętnie.Czasami pociągnie wypluje A wcześniej ani z butelki ani z niczego innegoDziewczyny moj za cholerę nie chce wody. Jaka herbatke mu pidawac? Co sue nadaje? Po rumianku go wysypslo jsk mial 4 miesiące jakby co.
Moj tez nie chcial ale mimo wszystko podawalam. Też mamy bidon tylko z aventu-tansza wersja bboxa. Wcześniej jak pociągnął to wypluwal a teraz pijeDziewczyny moj za cholerę nie chce wody. Jaka herbatke mu pidawac? Co sue nadaje? Po rumianku go wysypslo jsk mial 4 miesiące jakby co.
Mam ten bidon. Ale jak zaciąganie wodę to się kwasi...Mi syn też kompletnie wody nie pił i tutaj dziewczyny polecaly i ogólnie w necie wyczytałam o bidonie bbox nie wiem co w nim takiego ale odkąd go mamy mały popija wodę bardzo chętnie.Czasami pociągnie wypluje A wcześniej ani z butelki ani z niczego innego
Dlawi?mój też czasami ale ładnie się już nauczylMam ten bidon. Ale jak zaciąganie wodę to się kwasi...
Probuj dalej.Dziewczyny moj za cholerę nie chce wody. Jaka herbatke mu pidawac? Co sue nadaje? Po rumianku go wysypslo jsk mial 4 miesiące jakby co.
Mamuśki z okazji naszego święta które w końcu obchodzę NAJLEPSZEGO !!!!