Aguleczka29
Fanka BB :)
Jestem w szpitalu i czekam na laparoskopię dziś od rana mega bóle jajników i brzucha.Lekarz nie miał na USG wątpliwości że to ciąża pozamaciczna.Niestety mój cud naturalny nie trwał długo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem w szpitalu i czekam na laparoskopię dziś od rana mega bóle jajników i brzucha.Lekarz nie miał na USG wątpliwości że to ciąża pozamaciczna.Niestety mój cud naturalny nie trwał długo
Tak,wiem i to daje siłę.Ogolnie już było złe zebrała się krew w brzuchu oraz jajniku.Teraz najgorsze dochodzenie do siebiePrzechodziłam kiedyś przez to samo więc Cię rozumiem. Siły Ci życzę. Pamiętaj, że w domu czeka na Ciebie Skarb dla którego jesteś całym światem.
Sama !te słoiczki mimo że skład mają ok mi nie smakuja to co sama robię próbowałam że smakiemDziewczyny dajecie dzieciom słoiczki czy same gotujecie?
Dziewczyny dajecie dzieciom słoiczki czy same gotujecie?
Ja glownie gotowam, ale sloiczki sie zdazaly. Co prawde tylko Holle albo Hipp z dobrymi skladami, ale jednak. Moka miala fazy - czasami jadla tylko ze sloikow, a czasami plula nimi dalej niz widziala.Dziewczyny dajecie dzieciom słoiczki czy same gotujecie?
HeheTak jak @goffa13, w 100% gotuje. Raz na wyjeździe dałam słoik i wylądował na mojej twarzy, w sumie się nie dziwię, bo mnie to brzydko pachnie już zaraz po otwarciu.