• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A gdzie kupujecie warzywa? Ja kilka tych jednoskładnikowych dostalam. Mała zjadla, słoiczki umyłam i teraz sama w nie wekuje robione przeze mnie jedzonko. Tylko mi się już kończą zapasy warzyw eko z działki i myślę co dalej... bio z Lidla kupować?
Ja kupuję właśnie bio w lidlu i warzywa i owoce. Słoiki daję na wyjazdach i jak jestem poza domem, owoce nawet czasem w domu, bo tych świeżych bio jest niewiele.
Te obiady słoikowe pachną i smakują kiepsko po otwarciu, ale po podgrzaniu są nawet niezłe. Tylko trzeba uważać bo niektóre są dosładzane.

Ja kupuję właśnie bio w lidlu i warzywa i owoce. Słoiki daję na wyjazdach i jak jestem poza domem, owoce nawet czasem w domu, bo tych świeżych bio jest niewiele.
Te obiady słoikowe pachną i smakują kiepsko po otwarciu, ale po podgrzaniu są nawet niezłe. Tylko trzeba uważać bo niektóre są dosładzane.
My dopiero zaczynamy więc pojedyncze warzywa daje... Te słoiczki co dostaliśmy były smaczne... Ale to jednoskładnikowe więc trochę inaczej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry