Maruda najważniejsze ze już mamy leki.Opryszczkowe zapale nie jamy ustnejDaj znać jak tam po wizycie. Jak się maluch czuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maruda najważniejsze ze już mamy leki.Opryszczkowe zapale nie jamy ustnejDaj znać jak tam po wizycie. Jak się maluch czuje?
Maruda najważniejsze ze już mamy leki.Opryszczkowe zapale nie jamy ustnej
To nawet nie goraczka i w dodatku na pewno od zebow. U nas na pewno bylby szczepiony, bo taki stan nie jest przeciwwskazaniem. Rob to co podpowiada Ci intuicja.Dziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)
Jutro szczepienie 3 dawka WZW B.
Przekladalam już o miesiąc, czekać dalej czy szczepić? Do tego słabiej je - a nie chce do bardziej osłabić...
Slabo je bo jest cieplo. Ich, niech pediatra zadecydujeDziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)
Przekladalam już o miesiąc, czekać dalej czy szczepić? Do tego słabiej je - a nie chce do bardziej osłabić...
Lekarka powiedziała że wirus ja nie mam pojecia.Maly pcha wszystko do by Ci wiadomo może przez to.Teraz jak już mamy leki jakoś łatwiej.Biedak :-(( grunt że wiecie co to. Czyli ktoś musiał mieć opryszczkę i go zaraził, czy jest też inna możliwość?
Teraz z górki. Szybkiego powrotu do zdrowia :-*Lekarka powiedziała że wirus ja nie mam pojecia.Maly pcha wszystko do by Ci wiadomo może przez to.Teraz jak już mamy leki jakoś łatwiej.
To są inne opryszczki.Biedak :-(( grunt że wiecie co to. Czyli ktoś musiał mieć opryszczkę i go zaraził, czy jest też inna możliwość?
Zdrówka.Syn ma opryszczkowe zapalenie jamy ustnej
Ja bym szczepiła- to nawet nie gorączka ( gorączka od 38 +)Dziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)