Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie tez o tym słyszałam a gadalam na ten temat z babka w labolatorium jak robilam tsh i ta ze dziecko przy porodzie ma oznaczons krew i ze szkoda dziecka kłuć. Ale juz wiem ze tak bylo kiedyś dzieki wamPodobno przez pierwszy rok czy dwa zycia dziecka grupa krwi sie moze zmienic.
Jakies antygeny dopiero wtedy osiagaja pełna ekspresje czy cos. Nie pamietam dokladnie ale wiem ze nawet jesli oznaczali w szpitalu to warto powtórzyć po jakimś czasie
Ja też o tym czytałam.Podobno przez pierwszy rok czy dwa zycia dziecka grupa krwi sie moze zmienic.
Jakies antygeny dopiero wtedy osiagaja pełna ekspresje czy cos. Nie pamietam dokladnie ale wiem ze nawet jesli oznaczali w szpitalu to warto powtórzyć po jakimś czasie
Każde dziecko inne i ma inną wagę. Z jaką waga urodziła się mała ?Dziewczyny, Anastazja wczoraj Bexero 2 dawka, przychodzi czas by sprawdzić wagę, obastawiam 10 kg a tam 8,400. Anastazja ma ponad 10 msc, Czy to nie za mało?
Podobno na rok 9kg to absolutne minimum dla urodzonego w terminie dziecka. Moja siostrzenica tyle wlasnie wazyla, jest wysoka, ale bardzo drobna i lekarka byla nieco zaniepokojona i kazala obserwowac. Jesli jest zdrowa, nie choruje, to nie ma sie co martwic, tylko po prostu te wage kontrolowac. U nas do roku obowiazkowe wazenie jest co miesiac.Dziewczyny, Anastazja wczoraj Bexero 2 dawka, przychodzi czas by sprawdzić wagę, obastawiam 10 kg a tam 8,400. Anastazja ma ponad 10 msc, Czy to nie za mało?
U mnie na rok było 8900. Lekarz powiedział, że waga ok i nie miał zastrzeżeń. Córeczka urodzona w terminie, z wagą urodzeniową 3400.Dziewczyny, Anastazja wczoraj Bexero 2 dawka, przychodzi czas by sprawdzić wagę, obastawiam 10 kg a tam 8,400. Anastazja ma ponad 10 msc, Czy to nie za mało?
Mój ma roczek i waży około 8.700 nigdy nie słyszałam że to za mało.Jest drobniutki poprostuPodobno na rok 9kg to absolutne minimum dla urodzonego w terminie dziecka. Moja siostrzenica tyle wlasnie wazyla, jest wysoka, ale bardzo drobna i lekarka byla nieco zaniepokojona i kazala obserwowac. Jesli jest zdrowa, nie choruje, to nie ma sie co martwic, tylko po prostu te wage kontrolowac. U nas do roku obowiazkowe wazenie jest co miesiac.