Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ile potrzebujesz bo ja ewentualnie mogę cię potraktować jednym listkiem 50 to tam jest 25 tabletekDziewczyny awaria może ktoś ma eutyroks 75 na zbyciu lub inny ci się go da pomnożyć lub podzielić?
Przepraszam ale nieaktualne bo musze podratowac kolezanke na miejscu która wczoraj sie dowiedziała o ciążyA ile potrzebujesz bo ja ewentualnie mogę cię potraktować jednym listkiem 50 to tam jest 25 tabletek
Mam całe opakowanieDziewczyny awaria może ktoś ma eutyroks 75 na zbyciu lub inny ci się go da pomnożyć lub podzielić?
PrivMam całe opakowanie
10msc z hippa, czyste kukurydzianeChrupki kukurydziane kiedy podalyscie maleństwu pierwszy raz?
7.5 miesiąca kukurydziane z kaszka jaglana z biedronki. Koleżanka polecała ze względu na to że mniej zaklejaja buzie i faktycznie tak jestChrupki kukurydziane kiedy podalyscie maleństwu pierwszy raz?
Właśnie moja ma prawie 7 i mąż wczoraj wieczorem jadł prażynki prawie go wzrokiem ukatrupila i przelykala z nim więc tak sobie pomyślałam czy jej nie spróbować dać bo biedactwo żal...7.5 miesiąca kukurydziane z kaszka jaglana z biedronki. Koleżanka polecała ze względu na to że mniej zaklejaja buzie i faktycznie tak jest![]()