• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Te Wasze dzieciątka mają tyle zębów :-o z kim nie rozmawiam to szok, a moja 2 na dole, 2 na górze i koniec, w wielkich bólach od dłuższego czasu próbują się przebić górne dwójki
U nas najpierw wyszły dwa na dole, potem wszystkie cztery na górze jednocześnie, teraz się przebiły dolne dwójki i chyba idzie coś dalej bo strasznie się slini, marudzi i pcha wszystko do buzi, tylko nie mogę zlokalizować gdzie bo nie da se zajrzeć do buzi. Nawet mycie zębów to dramat. Może macie jakieś sposoby?

reklama
U nas najpierw wyszły dwa na dole, potem wszystkie cztery na górze jednocześnie, teraz się przebiły dolne dwójki i chyba idzie coś dalej bo strasznie się slini, marudzi i pcha wszystko do buzi, tylko nie mogę zlokalizować gdzie bo nie da se zajrzeć do buzi. Nawet mycie zębów to dramat. Może macie jakieś sposoby?

Martyna zawsze ładnie sama otwierała buzię i pewnego dnia bunt, nie otworzy i koniec. To stajemy przed lustrem, albo siadamy i wtedy otwiera, ewentualnie myjemy razem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry