• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas wszystko ok. Mały ma prawie 13 miesięcy, od jakiegoś czasu pięknie chodzi (trzeba mieć oczy naokoło głowy ), jest małym glodomorem i ma 6 ząbków. Niedługo wracam do pracy więc powoli próbuje ograniczać Mu cycka, ale zmorą są niestety nocne karmienia i pobudki.
Czytam co u Was słuchać, ale raz na kilka dni dlatego mało się udzielam. Postaram się jednak poprawić
Oj na kto po invitro nie przeszło by czytanie raz na parę dni:D. Tutaj całe szczęście to możliwe, bo kto by się dziećmi zajmował:
Fajnie że synek zdrowo rośnie:)

Dziewczynki jak było u was? Da się schudnąć bo kiepsko to widze. Przed ciążą 64 kg a teraz 6 miesięcy po cc 74 kg i ani hu hu nie może być mniej. Co robiłyście?
Ja po roku mam 6 kilo mniej niż przed ciążą. Ale to przez dietę bez nabiału wymuszoną przez alergię syna, no i młody wysysa swoje:).
Ja od niedawna nabiał jem, jak jeszcze młodego odstawię to aż strach się bać co będzie :P.
Nie martw się. Dziecko zacznie chodzić to wypocisz ganiając za nim:).

Dziewczynki jak było u was? Da się schudnąć bo kiepsko to widze. Przed ciążą 64 kg a teraz 6 miesięcy po cc 74 kg i ani hu hu nie może być mniej. Co robiłyście?
Przed ciąża chudłam moment i wystarczało ograniczyć się z jedzeniem jeść zdrowiej.Po ciąży zauważyłam że już tak prosto nie jest przeszłam na dietę zdrową,mniej ,czesciej duzo salat itp zaczęłam ćwiczyć i schudłam 6 kg potem przestałam ćwiczyć bo się przetrenowalam kolana odmówiły posłuszeństwa. Pozostanam na diecie która stała się normalnością zdrowo poprostu...chudłam nadal.Dzis trochę odpuściłem i zaczęła spowrotem podjadac i niestety widać efekty

Ja po roku mam 6 kilo mniej niż przed ciążą. Ale to przez dietę bez nabiału wymuszoną przez alergię syna, no i młody wysysa swoje:).
Ja od niedawna nabiał jem, jak jeszcze młodego odstawię to aż strach się bać co będzie :P.
Nie martw się. Dziecko zacznie chodzić to wypocisz ganiając za nim:).

U mnie to samo, dieta bez nabiału i jajek, kp i ważę 10kg mniej niż przed ciążą... Z tym, że rzeczywiście zdrowo się odżywiam, nie ćwiczę, ale Mały jest dosyć ciężki więc jak Go czasami wzmę na ręce to mam darmową siłownię . Czuję się teraz wyśmienicie, aczkolwiek niektórzy twierdzą że wyglądam za chudo...

U mnie to samo, dieta bez nabiału i jajek, kp i ważę 10kg mniej niż przed ciążą... Z tym, że rzeczywiście zdrowo się odżywiam, nie ćwiczę, ale Mały jest dosyć ciężki więc jak Go czasami wzmę na ręce to mam darmową siłownię . Czuję się teraz wyśmienicie, aczkolwiek niektórzy twierdzą że wyglądam za chudo...
A Ty dalej bez jajek i nabiału w 100%. Nic młodemu alergia nie mija?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry