• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas jakoś miesiąc bez smoczkow , mama odciela końcówki i wyrzuciła do kosza na ich oczach, z oliwia poszło gładko. Filip płakał marudzil w dzień a w nocy gdzie myślałam ze bedzie tragedia spał cała, ani razu się nie obudził. Na drugi dzień już wogole nie wolali. A postanowiłam odsmoczkowac bo coraz częściej w dzień do zabawy wolali a kiedys mieli tylko do spania. Powodzenia. I gratuluję serduszka!!! [emoji3590][emoji8]
Znam ten bol. U nas to samo. Poki co odpuscilam. Ale za to sie odsmoczkowujemy. Masakra, nie polecm [emoji12]

U nas jakoś miesiąc bez smoczkow , mama odciela końcówki i wyrzuciła do kosza na ich oczach, z oliwia poszło gładko. Filip płakał marudzil w dzień a w nocy gdzie myślałam ze bedzie tragedia spał cała, ani razu się nie obudził. Na drugi dzień już wogole nie wolali. A postanowiłam odsmoczkowac bo coraz częściej w dzień do zabawy wolali a kiedys mieli tylko do spania. Powodzenia. I gratuluję serduszka!!! [emoji3590][emoji8]
U mnie smoczek byl tylko do spania i poki co noce to koszmar. Tez odcielam, niby kuma, ale widac, ze potrzebuje go do wyciszenia sie. Mam malutka nadzieje, ze dzis juz bedzie lepiej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry