nieagatka
Fanka BB :)
No my tez nie, ale jak drugi dzien nie ma kupy to ida w ruch oliwki.Teraz nie mamy takich problemów mówię jak była mała to kompot działał.
Jak byl mala to tez jablko i sliwka i ciepla woda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No my tez nie, ale jak drugi dzien nie ma kupy to ida w ruch oliwki.Teraz nie mamy takich problemów mówię jak była mała to kompot działał.
Wiadomo bez wody to nie pójdzieLactulozum owszem ale tylko w polaczeniu z woda w ulotce pisza ze trzeba pic duzo bo to wiąże wode i wtedy. Jak dziecko malo pije to nie ma sensu. U nas skutkowalo, tyle ze u nas wody duzo Marcelina pije. Teraz sok jablkowy 100% u nas dziala cuda.
Kurde na mojego zadne sliwki, jablka, itp nie działały. Dopiero problem sie skonczyl jak zaczęłam sadzac na nocnik. Nawet lekarka mi saszetki cos jak xenna przepisala tylko dla dzieci. Ale u nas byl straszny placz, straszne parcie i brak kupy. Raz podalam czopek i reakcja byla natychmiastowaI kolejny problem. Zaparcia. Bidulka z płaczem robi takie kuleczki. Noc masakra co robić?
Nam kazaka pierwsze zaszczepić te podstawowe. Teraz jestesmy w tyle z jednym szczepieniem i jeszcze dwa tygodnie musi czekac bo ja wrocilam do pracy az maz będzie mógł z nim isc i porusze temat memingokokowIle maluchy miały jak zaszczepilyscie?
Dziewczyny szczepilyscie na meningokoki?
Tak nimenrix i bexeroDziewczyny szczepilyscie na meningokoki?
Tak,ja dopiero 3 tyg temu pierwsza dawke bexero czyli jak Marcelina miala 16mcy.Dziewczyny szczepilyscie na meningokoki?