Kciuki za spory przyrost.Oby poszło w dobra stroneMam wynik w koncu ale taki chyba sredni jak na 9 dpt blastki bo 26.6. No nic, zobaczymy co będzie jutro.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki za spory przyrost.Oby poszło w dobra stroneMam wynik w koncu ale taki chyba sredni jak na 9 dpt blastki bo 26.6. No nic, zobaczymy co będzie jutro.
Mam wynik w koncu ale taki chyba sredni jak na 9 dpt blastki bo 26.6. No nic, zobaczymy co będzie jutro.
Daj znać po wizycie co to. BidoczekOk A ja zaraz się wybieram do lekarza z synkiem.Od wczoraj gorączka i leży biedak bez zycia aż się serce kraje.Mam jedynie nadzieję że to wirusowe i obejdzie się bez antybiotyku.
I co? Beda dzis wyniki?Dziękuję dziewczyny. Zobaczymy co będzie dzis i mam nadzieję ze nie bede tyle czekav na wyniki. Krew ide za chwilę upusvic
Antybiotyk gardelko bardzo czerwoneDaj znać po wizycie co to. Bidoczek![]()
Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Dziękuję dziewczyny. Zobaczymy co będzie dzis i mam nadzieję ze nie bede tyle czekav na wyniki. Krew ide za chwilę upusvic