adunnnia90
Fanka BB :)
Zdrówka [emoji8]
Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Szybkiego powrotu do zdrowia .Antybiotyk gardelko bardzo czerwone
Przykro mi!Masz jeszcze zarodeczki?U mnie niestety dupabeta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej
U mnie niestety dupabeta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej
Tak. Mam jeszcze blastke i 3 zarodki trzydniowe. Szczerze to po wczorajszej becie przypuszczałam ze tak bedzie. Teraz chyba bede chciala powtórzyć allo mlry i nk tylko pamiętacie kiedy te NK sie robi??Przykro mi!Masz jeszcze zarodeczki?
Przykro mi kochana! :'( :-* ucałuj HubciaTa
Tak. Mam jeszcze blastke i 3 zarodki trzydniowe. Szczerze to po wczorajszej becie przypuszczałam ze tak bedzie. Teraz chyba bede chciala powtórzyć allo mlry i nk tylko pamiętacie kiedy te NK sie robi??
Ta
Tak. Mam jeszcze blastke i 3 zarodki trzydniowe. Szczerze to po wczorajszej becie przypuszczałam ze tak bedzie. Teraz chyba bede chciala powtórzyć allo mlry i nk tylko pamiętacie kiedy te NK sie robi??
Ta
Przykro mi, trzymam kciuki za następne próby.U mnie niestety dupabeta spada. Chyba nie ma sensu zeby brac leki dalej