• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tylko jeśli nie robiłaś ich to nie rób samych nk bo ja właśnie tak poszłam do labo diagnostyki , chciałam nk gdzie są parametry Cd itd i mi zrobili nk za które zapłaciłam 390 zł a lekarz potem mi powiedział ze robi się IMK tam są komórki nk i pozostałe parametry i to badanie chyba kosztuje 220. Różnica w cenie i badaniu . Ja mam wynik tylko komórek nk i nic więcej
Myślałam robic w Prokocimiu ocene aktywności cytotoksycznej komorek NK

Missi ważne że szanse masz. Kciuki za następne podejście. I gratuluje Hubciowi pierszych samodzielnych kroczków. I tak z innej beczki moja Dorotka skonczyła 10 miesięcy czy mogę jej np dawac do ręki całą parówkę ktorą chętnie je czy jeszcze jej drobić? Zębów na stanie sztuk 4. Kiedy tak samodzielnie dawałyście jedzenie żeby maluchy sobie same gryzły?

Missi ważne że szanse masz. Kciuki za następne podejście. I gratuluje Hubciowi pierszych samodzielnych kroczków. I tak z innej beczki moja Dorotka skonczyła 10 miesięcy czy mogę jej np dawac do ręki całą parówkę ktorą chętnie je czy jeszcze jej drobić? Zębów na stanie sztuk 4. Kiedy tak samodzielnie dawałyście jedzenie żeby maluchy sobie same gryzły?
Marcelina ma prawie 19mcy i jeszcze jej nie dałam w reke bo ona jest dosyc lapczywa i gryzie wielkie kawały. Nadal kroje na plasterki, talerzyk i widelec i sobie je. Jezeli Twoja sobie radzi i uwazasz ze jest gotowa to daj. Zeby nie o wszystkim swiadcza bo dziasla sa twarde i może potrafic sobie ładnie rozdrobnić. Ja to taka bojazliwa bylam i jestem, ze stanie na żołądku, zakrztusi sie itd.

reklama
Pomijajac juz fakt, ze 10 miesieczniakowi nie dalabym parowki to ja polecam kroic. Jest duze ryzyko, ze ugryzie duzy kawalek i sobie z nim nie poradzi wiec lepiej to kontrolowac, ale pozwalanie jej na coraz wieksza samodzielnosc to dobry pomysl [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry