Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ZazdroszczęJa po dzisiejszej kolacji już jestem w ciąży....gastronomicznej.
Wesołych Świąt dziewczyny☃
.
U mnie Marysia zaczęła ryczec jak tylko mąż nalał mi barszczu, więc zaczęło się karmienie. Starsza Zosia zasnęła przy barszczu.Zazdroszczębo Staś pozwolił mi zjeść tylko zupę... cały czas na rękach i minimum 2 metry od stołu
![]()
GratulujęTeż dokładamy się z Majką do świątecznych życzeń, dużo zdrowia dla maluszków i ich rodziców, przespanych nocek a dla tych co wracają po rodzeństwo życzymy, żeby następne święta były w powiększonym gronie!!☃
U nas w ramach świątecznych prezentów jest pierwszy ząb![]()
GratulujęJeszcze tylko 19
U nas też lekarz powiedział, że Marysia w ciągu kilku dni powinna dostać dolne jedynki. Mam nadzieję, że to jest powód częstych nocnych pobudek i płaczu. Starsza dostała pierwszego zęba jak miała 10, 5 miesiąca, teraz zostały nam jeszcze ostatnie piątki.
Witaj siostro niedoliU nas od miesiąca pobudki co godzinę, więc bliżej mi do zombie niż świątecznego aniołkajak tak dalej będzie to na następne halloween idę bez makijażu
![]()
Witaj siostro niedoliZęby w natarciu. Już pięknie jadła przez tydzień. Od trzech dni tylko pierś.
Dobrze zrobiłaś, dziecko nie rozumie co się dzieje. Nie znoszę takiego zaczepiania na siłę.Moja nigdy jakoś dobrze nie jadła ale coś tam zawsze spróbowała. Teraz tylko pierś i na rękach u mamy, oczywiście w święta wszyscy chcą ją nosić i nie dają się przekonać, że jak Mała chce do mamy to ma iść do mamy... Jak zwróciłam uwagę to jest foch, i teraz wszyscy siedzą na dole a ja z Małą na górze. I jest mi tu dobrze, hihi![]()
Ja odkad wróciłam do pracy to w takiej jestemJa po dzisiejszej kolacji już jestem w ciąży....gastronomicznej.
Wesołych Świąt dziewczyny☃
.

Do pracy na rowerze i po problemieJa odkad wróciłam do pracy to w takiej jestem![]()