• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny właśnie mnie zmrozilo, zobaczyłam, że płyn do dezynfekcji skóry, który używałam przy prolutexie zawiera alkohol. Juz mam czarne mysli :(( Zwracalyscie uwagę na skład? Czego uzywałyscie?

Dziewczyny pytanie typu „matka wariatka”

wczoraj poszłam delikatnie mówiąc w tango z mężem... dziś bóle podbrzusza i ciągnie w pachwinach 😰😰 boje się ze zaszkodziłam maluszkowi...
Ehh niby było fajnie i przyjemnie a dziś mam wątpliwości czy było to konieczne 🥺🥺

Och WOOOW!!!! Ale piękny😃👏👏👏
Gdzie te motylki kupiłaś???
Najlepsze życzenia dla córeczki🥳🥳🥳

Dziękujemy. Motylki z allegro 😉 u mnie teraz co kilka dni przyjeżdża kurier z rzeczami z allegro, bo staramy się ograniczyć zakupy w sklepach do minimum.

Eh, u mnie chyba ciężko z konsekwencja przy ewentualnym odstawianiu cycka 😉 jak tylko słyszę, że płacze to mam w cyckach mrowienie a po chwili fontannę mleka 😂 i jak tu się nie podzielić tym z Małą?

Od dwóch dni testuje olejek lawendowy na spanie i póki co ilość pobudek w nocy spadła o połowę. I nawet pierwszy raz od dłuższego czasu coś mi się śni! 😉

Dziewczyny pytanie typu „matka wariatka”

wczoraj poszłam delikatnie mówiąc w tango z mężem... dziś bóle podbrzusza i ciągnie w pachwinach [emoji27][emoji27] boje się ze zaszkodziłam maluszkowi...
Ehh niby było fajnie i przyjemnie a dziś mam wątpliwości czy było to konieczne [emoji3064][emoji3064]
Moglabys sie martwic jakby byly plamienia. A ciagniecie i bole sa pewnie od "wysilku" [emoji6]. Spokojnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry