tamiza
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny ❤❤❤❤
Dziś ogólnopolski dzień bliźniaków. Bete będę robić w dzień matki .... średnio wierze w jakieś magiczne liczby, ale mam nadzieję że tym razem ten dzwiny zbieg okoliczności okaże się szczęśliwy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Czekamy z Toba z zaciśniętymi kciukami [emoji4]Dzięki Dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dziś ogólnopolski dzień bliźniaków. Bete będę robić w dzień matki .... średnio wierze w jakieś magiczne liczby, ale mam nadzieję że tym razem ten dzwiny zbieg okoliczności okaże się szczęśliwy![]()
![]()
![]()
Ej Remizka RemizkaDzięki Dziewczyny ❤❤❤❤
Dziś ogólnopolski dzień bliźniaków. Bete będę robić w dzień matki .... średnio wierze w jakieś magiczne liczby, ale mam nadzieję że tym razem ten dzwiny zbieg okoliczności okaże się szczęśliwy![]()
![]()
![]()
Remizka!!! Mocne mocne kciuki [emoji178]Dzięki Dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
![]()
![]()
Tez mam jutro ktg I też miałam slaba noc. Dawaj znać jutro.W nocy obudziłam się z bólem brzucha jak na okres doszły skurcze dosyć mocne już myslalam że pojedziemy.Czekalam od 2 do 5 i usnelam wszystko minęło.Jutro rano ktg
W nocy obudziłam się z bólem brzucha jak na okres doszły skurcze dosyć mocne już myslalam że pojedziemy.Czekalam od 2 do 5 i usnelam wszystko minęło.Jutro rano ktg
Też bóle?Tez mam jutro ktg I też miałam slaba noc. Dawaj znać jutro.
Tak tak ja te skurcze mam już długo i nimi samymi to się nie przejmuje.Zmylily mnie bóle miesiaczkowe daly nadzieje ze to jednak poród się zaczynaTo mogą być już skurcze przepowiadające. Dawaj znać jutro po ktg!
Tak, plecy i brzuch w okolicy pachwin. Na tyle intensywne, że nie dało mi spać. I dzis ledwo chodzę. Ale skurczy jako takich nie czuję.Też bóle?