Sutki jedynie bolą jak zaczyna ssac to okropnie Ale poza tym ok.Raczej nie pamiętam takich akcji, jeśli jednak nic nie boli, nie twardnieje to ok. nie masz co się martwić. Jeszcze raz gratuluję córeczki i udanego początku kp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sutki jedynie bolą jak zaczyna ssac to okropnie Ale poza tym ok.Raczej nie pamiętam takich akcji, jeśli jednak nic nie boli, nie twardnieje to ok. nie masz co się martwić. Jeszcze raz gratuluję córeczki i udanego początku kp.
To może muszą się zahartować? albo za płytko ....Sutki jedynie bolą jak zaczyna ssac to okropnie Ale poza tym ok.
Co za plytko?ciągnie przez kapturki bo mam strasznie płaskie i ciągle wypluwala.Byla dziś u mnie połozna i muszę piersi masować bo nie mam zastoju Ale jak nie przypilnuje zrobi sieTo może muszą się zahartować? albo za płytko ....
Co za plytko?ciągnie przez kapturki bo mam strasznie płaskie i ciągle wypluwala.Byla dziś u mnie połozna i muszę piersi masować bo nie mam zastoju Ale jak nie przypilnuje zrobi sie
O kurcze serio takim dużym dzieciom też podcinają jeszcze? Jak z jedzeniem u was? U nas trochę lepiej ale bez szału, nie otwiera tej buzi tak ładnie.Mnie bolało przez pierwszy tydzień zanim skutki się nie 'przyzwyczaily'. Jeśli będzie cię boleć dłużej niż 7-10 dni to niech położna sprawdzi jak Jagódka się przystawia do piersi. A miała sprawdzane wędzidełko? Bo wtedy może chwytać płytko lub nieprawidłowo.
U mnie okazało się, że Maja ma za krótkie wędzidełko mimo braku kłopotów z kp. Neurologopeda stwierdziła dopiero, że musi być podcięte, bo picie z piersi to dla niej duży wysiłek. I w piątek jedziemy na podcięcie, już mam stresa jak to będzie...
Masowanie piersi wcale nie musi pomagać. Przed kp ciepły okład po karmieniu chlodny. Jednak jeśli piersi nie są twarde, nie odczuwasz bólu to nic nie masujące i gmeraj. Płytko w sensie za płytko chwyta brodawkę i dlatego może coś odczuwasz lub tak jak już wyżej pisałam wszystko świeże musi się zahartować.Co za plytko?ciągnie przez kapturki bo mam strasznie płaskie i ciągle wypluwala.Byla dziś u mnie połozna i muszę piersi masować bo nie mam zastoju Ale jak nie przypilnuje zrobi sie
Właśnie mam twarde i mega delikatne po jedzeniu lub osiągnięciu ulga tylko na chwilkeMasowanie piersi wcale nie musi pomagać. Przed kp ciepły okład po karmieniu chlodny. Jednak jeśli piersi nie są twarde, nie odczuwasz bólu to nic nie masujące i gmeraj. Płytko w sensie za płytko chwyta brodawkę i dlatego może coś odczuwasz lub tak jak już wyżej pisałam wszystko świeże musi się zahartować.
O kurcze serio takim dużym dzieciom też podcinają jeszcze? Jak z jedzeniem u was? U nas trochę lepiej ale bez szału, nie otwiera tej buzi tak ładnie.
Nie wiem jakie mm podawałaś wcześniej, ale ja wczoraj kupilam puszkę, żeby mieć na wszelki wypadek. 25e sztuka. Pomysl, ze nagroda za Twój trud i walkę o kp może być ta kasa do skarbonki do wykorzystania na cokolwiek zadecydujesz [emoji23][emoji12][emoji16]Jeśli dziś rano bym spotkała kogoś kto by powiedział że karmienie piersia jest wygodne to bym tego kogoś pobila. Mam zastój Ale daje radę.Noc była straszna prawie nie przespana, jak to dobrze Ze w tym wszystkim widząc uśmiechnięte buźki dzieciakow wszystko przestaje boleć. MIŁEGO DNIA KOCHANE