• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak to jest z espumisanem? Dopiero po skończonym miesiącu można podawac?
Bo kupy się unormowały, ale powoli zaczynają dokuczac nam wzdęcia [emoji2358]
Znajoma co dopiero urodziła poleca mi coś takiego na wzdęcia - ponoć działa super bo używają na synku.

Znajoma co dopiero urodziła poleca mi coś takiego na wzdęcia - ponoć działa super bo używają na synku.

Znam I jestem tego totalnym przeciwnikiem. Można zrobić krzywdę i przede wszytskim przyzwyczaić dziecko, że puszcza gazy tylko z pomocą mechaniczna, a nie o to chodzi.

A jak to jest z espumisanem? Dopiero po skończonym miesiącu można podawac?
Bo kupy się unormowały, ale powoli zaczynają dokuczac nam wzdęcia [emoji2358]
Pytalam o to pediatrę i mowi ze śmiało od urodzenia. Dawalam 4x15 kropli.
Jest to lek całkowicie bezpieczny bo on sie nie wchłania, jest wydalany. Pytalam o to na pierwszej wizycie jak mial gdzies tydzień i potem normalnie dawalam

Uzylam raz i dziękuję. Nic po nim sie nie poprawiło a ile było przy tym płaczu to dziękuje nie mówiąc o moim stresie. Syn byl mega nagazowany a to ani krzty nie pomogło

Ja dawalam przed pamiętam.jak tata mi kupował i Pani w aptece mówiła że śmiało mniejsze ciut dawki
Pytalam o to pediatrę i mowi ze śmiało od urodzenia. Dawalam 4x15 kropli.
Jest to lek całkowicie bezpieczny bo on sie nie wchłania, jest wydalany. Pytalam o to na pierwszej wizycie jak mial gdzies tydzień i potem normalnie dawalam
Dzięki babeczki [emoji8][emoji8]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry