• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Też tak słyszałam, ze 6 tyg + wizyta u gina i ze lepiej się nie przytulać bez konsultacji z lekarzem.

@Artemida90 jak tam zdrówko? Jak sie czujecie? Jak kompletowanie wyprawki?
A dobrze w miarę, miałam drobne problemy ze snem bo mi dłonie puchną i trace czucie. Takie jakby skurcze ale tylko w nocy. Jutro mam wizytę u położnej - w końcu od 12tyg a mam 24+2. Usg pewnie nie zrobi, pewnie posłucham tylko serduszka i w końcu może wyślę na jakieś badania. Muszę ogarnąć obciążenie glukoza. W sobotę wyjeżdżamy do Polski i będę kończyć kompletowanie wyprawki, już prawie wszystko mamy 😊

A dobrze w miarę, miałam drobne problemy ze snem bo mi dłonie puchną i trace czucie. Takie jakby skurcze ale tylko w nocy. Jutro mam wizytę u położnej - w końcu od 12tyg a mam 24+2. Usg pewnie nie zrobi, pewnie posłucham tylko serduszka i w końcu może wyślę na jakieś badania. Muszę ogarnąć obciążenie glukoza. W sobotę wyjeżdżamy do Polski i będę kończyć kompletowanie wyprawki, już prawie wszystko mamy 😊

Cieszę się, że otworzyli granice i będziecie mogli wszystko na spokojnie kupić 😊 jak ten czas szybko leci! 😱 Niedawno miałaś pozytywe testy a tu już tak daleko ❤️

Ale ona jest malutka, jeszcze nie ma chyba miesiąca i nieagatka leki daje od kilku dni. Więc jak widac efekt to uważam ze pomaga i warto zeby dziecku i rodzicom ulżyć
Każdy robi jak uważa. Na pewno nie ma co ładować pół apteki jeśli objawy nie są bardzo nasilone.
Nie widzę dziecka, więc tak naprawdę tylko @nieagatka sama wie najlepiej co robić. Zwłaszcza, że to jej drugie dziecko :)

On tego nie ma na twarzy i to jest tak ze juz super fajnie sie ciesze bo ładnie to wygląda tzn sa tylko plamy a tu dupa i zas zaczyna drapac i masakra... On to tez może mieć na tle nerwowym. Te plamy na plecach pojawiły się gdzieś 2 miesiące temu ale z uwagi na to co sie dzieje jeszcze u dermatologa nie bylam, nie wiem czy wogole ona teraz przyjmuje... Jeszcze do niej jest kijowo bo nie ma zapisów i wszyscy przychodza w jeden dzien i sie czeka do skutku...
Jest ciepło a te zmiany swędzą. Jak go złapiesz to przemywaj tą mustellą i kremuj. Moja chodziła zawsze w ubrankach na lewą stronę bo nawet słońce zaogniało te zmiany a co dopiero trawa i pot. Ale spokojnie skóra zmienia się i jak to jest tylko śladowe to minie.

reklama
@ilmenau jak córeczka się miewa, poprawiło się jedzenie po podcięciu wędzidełka?

Dziękuję, że pytasz 😊
Nie lubi masaży buźki ale znosi je dużo lepiej niż na początku, czasem nawet obejdzie się bez płaczu.
A co do jedzenia to nadal jest niejadkiem, ale lepiej sobie radzi z kawałkami oraz różną strukturą jedzenia, pod tym względem jest lepiej. Teraz jesteśmy u moich rodziców i karmienie przez babcię daje najlepsze efekty 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry