Nigdy nie brałaś zadnego probiotyku przy antybiotyku?
Jak bylam mała to brałam, ale tutaj w Anglii chyba sie nie bierze zadnych probiotyków
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nigdy nie brałaś zadnego probiotyku przy antybiotyku?
Apteki na pewno maja, tu tez lekarze nie przepisuja, ale jak wykupuje antybiotyk to prosze o priobiotyk i nigdy nie ma problemu.Jak bylam mała to brałam, ale tutaj w Anglii chyba sie nie bierze zadnych probiotyków [emoji848]
Apteki na pewno maja, tu tez lekarze nie przepisuja, ale jak wykupuje antybiotyk to prosze o priobiotyk i nigdy nie ma problemu.
Diewczyny u mnie goraczka od wczoraj ponad 38, stracilam smak i wech ;( caly nos igardlo mam zainfekowane i a bole miesni takie jak by mnie ktos pobil. Jestem w kontakcie z moim lekarzem i powiedzial zeby absolutnie nie panikowac, ze covid nie zagraza ciazy. Mocno mnie uspokil. Powiedzial ze goraczka bedzie sie utrzymywac nawet tydzien. Łukasz wczoraj 9 dzien i 37,5 to powiedzial ze to dobrze ze im dluzej goraczka sie utrzymuje tym łapie wiecej przeciwwcial. On tez to przedl i mowi ze to jest proces przez ktorry wszyscy bedziemy musieli przejsc albo wiekszosc. wydluzyli mi kwarantanne i mam do 12.12 !!!! Masakra - jak te swieta beda wygladdac - chyba sie nie spotkam nawet z rodzicami bo sie o nich boje ;( Zadnych lekow mam nie brac tylko najwazneijeszee swoje czyli progesteron i heparyna najwazniejsza, acard i duzo wit D3. Jak tylko goraczka powyzej 38 to od razu paracetamol, nawet do 4 tabletek dziennie a ja biedna wczoraj wzieelam tylko polwke bo sie balam. Wypytalam sie go bo wczoraj z tego wszystkiego az mnie kosc ogonowa zaczela bolec, powiedzial ze to naturalny objaw i ze jak ostatnio mialam szyjke na 4 cm to nie ma bata zeby sie mocno skrocila. Kazal nam kupic to cos do mierzenia seturacjii i ze gdyby spadla mocno to wtedy mozemy sie zastanowic nad szpitalem a tak absolutnie lezec i duzo pic i nie panikowac. Moja kolezanka tez to przeszla ale ona tak spanikowala ze yrafila do szpitala z bardzo wysokim nadcisnieniem bo sie tak denerwowoala i teraz chyba juz tam zostanie do porodu a termin ma w styczniu.
Kochana dużo siły i mało stresu będzie dobrze ,trzymam ogromnie kciuki żeby szybko mineloDiewczyny u mnie goraczka od wczoraj ponad 38, stracilam smak i wech ;( caly nos igardlo mam zainfekowane i a bole miesni takie jak by mnie ktos pobil. Jestem w kontakcie z moim lekarzem i powiedzial zeby absolutnie nie panikowac, ze covid nie zagraza ciazy. Mocno mnie uspokil. Powiedzial ze goraczka bedzie sie utrzymywac nawet tydzien. Łukasz wczoraj 9 dzien i 37,5 to powiedzial ze to dobrze ze im dluzej goraczka sie utrzymuje tym łapie wiecej przeciwwcial. On tez to przedl i mowi ze to jest proces przez ktorry wszyscy bedziemy musieli przejsc albo wiekszosc. wydluzyli mi kwarantanne i mam do 12.12 !!!! Masakra - jak te swieta beda wygladdac - chyba sie nie spotkam nawet z rodzicami bo sie o nich boje ;( Zadnych lekow mam nie brac tylko najwazneijeszee swoje czyli progesteron i heparyna najwazniejsza, acard i duzo wit D3. Jak tylko goraczka powyzej 38 to od razu paracetamol, nawet do 4 tabletek dziennie a ja biedna wczoraj wzieelam tylko polwke bo sie balam. Wypytalam sie go bo wczoraj z tego wszystkiego az mnie kosc ogonowa zaczela bolec, powiedzial ze to naturalny objaw i ze jak ostatnio mialam szyjke na 4 cm to nie ma bata zeby sie mocno skrocila. Kazal nam kupic to cos do mierzenia seturacjii i ze gdyby spadla mocno to wtedy mozemy sie zastanowic nad szpitalem a tak absolutnie lezec i duzo pic i nie panikowac. Moja kolezanka tez to przeszla ale ona tak spanikowala ze yrafila do szpitala z bardzo wysokim nadcisnieniem bo sie tak denerwowoala i teraz chyba juz tam zostanie do porodu a termin ma w styczniu.
czesc, no wczoraj bylo kiepsko ;( Duzo spalam zeby to przespac no i tez bardzo slaba bylam. Nic nie czuje nawet prefum z bliska. Dwa razy bralam paracetamol i zbil mi goraczke do 37 takze spoko. Najgorsze zatoki nos. Robie inhalacje, mierze saturacje jest ok. Dziwnie mnie swedza cale usta, dzisiaj bol miesni jakby mniejszy - niestety odliczam czas zeby to sie jak najszybciej skonczylo. Ale dopoki czuje ruchy staram sie nie panikowac, zniose duzo byleby z dzieckiem wszystko bylo dobrze@bazylia128 jak się czujesz? Jak temperatura?
Weź Ty mnie nie strasz... Serio zatoki też Ci zaatakowało przy covidzie? Mnie od poniedziałku tak rozlozylo. Jak błoto. Ale u mnie typowy ból zatok, rozsadzajacy taki ból głowy, katar, stan podgorączkowy tylko na szczęście i ból wszystkiego jakby mnie połamało. Dziś już jest lepiej więc mam nadzieję, że u mnie to tylko zatoki. Tylko skąd ten ból mięśni?czesc, no wczoraj bylo kiepsko ;( Duzo spalam zeby to przespac no i tez bardzo slaba bylam. Nic nie czuje nawet prefum z bliska. Dwa razy bralam paracetamol i zbil mi goraczke do 37 takze spoko. Najgorsze zatoki nos. Robie inhalacje, mierze saturacje jest ok. Dziwnie mnie swedza cale usta, dzisiaj bol miesni jakby mniejszy - niestety odliczam czas zeby to sie jak najszybciej skonczylo. Ale dopoki czuje ruchy staram sie nie panikowac, zniose duzo byleby z dzieckiem wszystko bylo dobrze![]()