Wczesniej robilismy dokladnie tak jak piszesz ale doszlismy wlasnie do wniosku ze moze to mleko jest za geste i na etykiecie jest napisane od 1 do 2 miarek wiec to wyposrodkowalismy i dajemy 1,5 miarki od wczoraj i dzisiaj jakby lepiej. Dodaje do tego dwie kropelki dicoflor. Ale niestety odbijanie pojawia sie moze raz na dzien. Wczoraj w nocy nie ulala pomimo braku odbicia ale rano juz przy przewijaniu 3 razy

strasznie mnie to stresuje bo biedna sie przy tym uplacze ;( az mi serce peka. A ta bio gaje mozna normalnie w aptece kupic czy to jest jakis srodek na zamowienie? Wiem ze podaja tez czesto jakies niemieckie kropelki. Ona w dzien bardzo ladnie spi, jest pogodna a pora wieczorna to czasami rykowisko no i lukasz nie spi cale noce bo siedzi przy niej - ja troche odspiam - czasami przespie 3 godziny ciagiem i to juz sukces

Natalka ma bardzo ladny apetyt i tak jakby łapczywie je przez co zastanawiamy sie sie czy to tez nie jest wina butelki. Ja mam w domu a z avent ale po niej jest jakby gorzej dlatego przelewam jej i narazie je z tej ze szpitala. Łukasz znalazl jakas z dr brown i zamowilismy.