bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczyny brat mojego meza zostal dzisiaj podlaczon pod respirator w poznanskim szpitalu czy znacie statystyki jak to wyglada - czy ktos w aszych bliskich lub znajomych byl podlaczony i wyszedl z tego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny brat mojego meza zostal dzisiaj podlaczon pod respirator w poznanskim szpitalu czy znacie statystyki jak to wyglada - czy ktos w aszych bliskich lub znajomych byl podlaczony i wyszedl z tego?
Jesteś.w ciazy??!!??Dziewczyny czy któraś wybiera się do docenta Pasnika albo ma wizyte telefoniczna? Moze któraś juz o to pytała go a mnie tu juz praktycznie nie ma bo jak mam wolny czas to leze.... Potrzebuję informacji na temat szczepienia na covid w ciąży w przypadku gdy były jakieś problemy immunologiczne przed zajściem w ciążę. Czy docent zaleca czy każe się wstrzymać. Ja szczepić się chce, teraz moja gin mi mowila ze maju ruszyc zapisy dla kobiet w ciąży a zresztą akcja szczepien przyspiesza. Ja przeszlam covida ale ilosc przeciwciał jest praktycznie u mnie zadna chyba ze za wcześnie robilam i właśnie nie wiem co ze szczepieniem
Dziewczyny czy któraś wybiera się do docenta Pasnika albo ma wizyte telefoniczna? Moze któraś juz o to pytała go a mnie tu juz praktycznie nie ma bo jak mam wolny czas to leze.... Potrzebuję informacji na temat szczepienia na covid w ciąży w przypadku gdy były jakieś problemy immunologiczne przed zajściem w ciążę. Czy docent zaleca czy każe się wstrzymać. Ja szczepić się chce, teraz moja gin mi mowila ze maju ruszyc zapisy dla kobiet w ciąży a zresztą akcja szczepien przyspiesza. Ja przeszlam covida ale ilosc przeciwciał jest praktycznie u mnie zadna chyba ze za wcześnie robilam i właśnie nie wiem co ze szczepieniem
Hmmm... To ja się nie przyznałam tu? WybaczcieJesteś.w ciazy??!!??
Właśnie mi też krztusca odradzal a juz pisalam ale bez odezwu. Moze wyślę maila ponownieAaa, udało się? Nawet chciałam cię ostatnio wywoływać, żebyś dała znać co u ciebie
Pamiętam w poprzedniej ciąży docent odradzał szczepienie na krztusiec i grypę, ale nie wiem jakie są zalecenia przynapisz do niego, bo mi wtedy dawał zalecenia przez maila
Jaaaa!!! Bosko!! Bardzo się cieszę, bardzo, bardzo!!Hmmm... To ja się nie przyznałam tu? Wybaczcietak. 22tc bedzie drugi chłop
i ciąża naturalna
![]()
Super gratulacjeDziewczyny czy któraś wybiera się do docenta Pasnika albo ma wizyte telefoniczna? Moze któraś juz o to pytała go a mnie tu juz praktycznie nie ma bo jak mam wolny czas to leze.... Potrzebuję informacji na temat szczepienia na covid w ciąży w przypadku gdy były jakieś problemy immunologiczne przed zajściem w ciążę. Czy docent zaleca czy każe się wstrzymać. Ja szczepić się chce, teraz moja gin mi mowila ze maju ruszyc zapisy dla kobiet w ciąży a zresztą akcja szczepien przyspiesza. Ja przeszlam covida ale ilosc przeciwciał jest praktycznie u mnie zadna chyba ze za wcześnie robilam i właśnie nie wiem co ze szczepieniem