annemarie
Fanka BB :)
Ciezko mi cos radzic,nie wiedzac z czym masz jeszcze problemy.Jestes u dr.Pasnika pod opieka? Masz juz duzo transferow za soba? Jestes w ciazy?Dziękujeczyli jakaś nadzieja jest , czy jeszcze byś coś radziła ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciezko mi cos radzic,nie wiedzac z czym masz jeszcze problemy.Jestes u dr.Pasnika pod opieka? Masz juz duzo transferow za soba? Jestes w ciazy?Dziękujeczyli jakaś nadzieja jest , czy jeszcze byś coś radziła ??
Mam endometrioza ,trombofilie , leczę się u dr Mańki i chodzę również do dr Janosz , 2 transfery za sobą nieudane niestety nie jestem w ciazy.Dodam że doktor nie wieży w immunologięCiezko mi cos radzic,nie wiedzac z czym masz jeszcze problemy.Jestes u dr.Pasnika pod opieka? Masz juz duzo transferow za soba? Jestes w ciazy?
Dr Jarosz jest mi dosyc znana i wiem ze ona nie jesz zwollenikiem mocnej immunopresji,dobiera leki delikatnie i jak najkrocej Tyle ja znam z opowiadan.Dwa nieudane transfery ,to pewno dopiero poczatek,pomimo to bym sue zastanowila nad wizyta u Pasnika,moze bedzie trzeba porzadnie sie tobie przyjrzec.Mam endometrioza ,trombofilie , leczę się u dr Mańki i chodzę również do dr Janosz , 2 transfery za sobą nieudane niestety nie jestem w ciazy.Dodam że doktor nie wieży w immunologię
Zobaczymy jak to dalej będzie ,a ty długo staralas się o dziecko jaka jest twoja historia ?Dr Jarosz jest mi dosyc znana i wiem ze ona nie jesz zwollenikiem mocnej immunopresji,dobiera leki delikatnie i jak najkrocej Tyle ja znam z opowiadan.Dwa nieudane transfery ,to pewno dopiero poczatek,pomimo to bym sue zastanowila nad wizyta u Pasnika,moze bedzie trzeba porzadnie sie tobie przyjrzec.
Ja bym moga epopeje napisac Napisze ci w wielkim skrocie:Zobaczymy jak to dalej będzie ,a ty długo staralas się o dziecko jaka jest twoja historia ?
Naprawdę dużo przeszłaś podziwiam ale czekanie i walka jest warte tegoJa bym moga epopeje napisac Napisze ci w wielkim skrocie:
Zapchane jajowody,immunologia,genetyka,wiek- to stalo na przeszkodzie
U meza,wszystko ok
3stymulacje na moich komorkach,w sumie jakies 20 z hakiem nieudanych transferow,jedno poronienie.
Zmiana planu na KD w klinice w Pradze
Pierwszy transfer puste jajo
Drugi transfer ,brak serduszka
Trzeci ,zdrowe blizniaki
Czwarty 22 tc leci
Wszystko trwalo od 2013 roku do teraz.
To było 3 lata temu i na prawde nie pamiętam o co to tam chodziło. Z tym ze u mnie były problemy immunilogiczne bo mialam za wysokie komorki NK i brak przeciwciał blokujących allo mlrow. Większość klinik do transferu daje zapobiegawczo encorton, heparyne ale myślę ze jesli u Was nie ma konkretnie wskazanego problemu immunologicznego to nie ma przeciwskazańA mówił co się może dziać po takiej szczepionce ? Problem immunologiczny to chyba trudno jednoznacznie stwierdzić. Jak wiele innych podchodzilam do transferu na różnych lekach immuno ale wyników nie miałam jakiś tragicznych... Także jakoś watpie żeby to było przeciwwskazanie no ale za późno abym mogła to z docentem konsultować bo jestem już po tym szczepieniu
Jak tam sie czujesz? Ja ostatnio musialam wyczyścić WhatsAppa bo mi szwankował i straciłam do Ciebie kontakt....Ja bym moga epopeje napisac Napisze ci w wielkim skrocie:
Zapchane jajowody,immunologia,genetyka,wiek- to stalo na przeszkodzie
U meza,wszystko ok
3stymulacje na moich komorkach,w sumie jakies 20 z hakiem nieudanych transferow,jedno poronienie.
Zmiana planu na KD w klinice w Pradze
Pierwszy transfer puste jajo
Drugi transfer ,brak serduszka
Trzeci ,zdrowe blizniaki
Czwarty 22 tc leci
Wszystko trwalo od 2013 roku do teraz.
Podwyższone NK ma dużo dziewczyn, ja mam akurat 16% co nie jest jakaś tragedia ale dodatkowo kilka innych przeszkod w immunologii, które osobiście uważam że sporo osób tez cos tam ma tylko tego zwyczajnie nie bada. U mnie dodatnie ANA, CD4/CD8 za wysokie i cytokiny IL10 trochę za niskie.. Tylko cały czas nie mogę pojąć jak szczepionka na krztusiec może w tym wypadku być niebezpieczna skoro to nawet nie jest zywa szczepionka .. Pewnie większość ze starających się coś by w tej immunologii znalazła do czego da się przyczepić.. Napiszę maila do docenta , może mi kiedyś odpisze to będę spokojniejszaTo było 3 lata temu i na prawde nie pamiętam o co to tam chodziło. Z tym ze u mnie były problemy immunilogiczne bo mialam za wysokie komorki NK i brak przeciwciał blokujących allo mlrow. Większość klinik do transferu daje zapobiegawczo encorton, heparyne ale myślę ze jesli u Was nie ma konkretnie wskazanego problemu immunologicznego to nie ma przeciwskazań
Kochana @annemarie to jest mózg na forumNaprawdę dużo przeszłaś podziwiam ale czekanie i walka jest warte tegooby moja historia również pozytywnie się skończyła dziękuje że odpisałaś swoją historię będzie mi troszkę raźniej dziekuje