Naprawde?A jak karmisz?Ja niestety nie dalam rady z laktacja-tak przypuszczalam.Moja robi co 3 dni kupe..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Naprawde?A jak karmisz?Ja niestety nie dalam rady z laktacja-tak przypuszczalam.Moja robi co 3 dni kupe..
Naprawde?A jak karmisz?Ja niestety nie dalam rady z laktacja-tak przypuszczalam.
Moja robila co 7-10 dni.Moja robi co 3 dni kupe..
To tak jak u mnie.Jedynie mlekiem modyfikowanym..
Niestety nie mam swojego mleka
Mówiłam mojej health visitor, powiedziała ze jak 3 dni to normalne.. Zeby sie nie martwić..
Na kolki daje infacol, troche pomaga.
To tak jak u mnie.
Misia zrobila kupke taka gestawa tak ja bolalo jak robila.Wczesniej miala rzadkie wiec nie cierpiala.Co za masakra
Jeśli wymiotuje to zly znak. Jedz do lekarza.Biedna... Moja dzisiaj strasznie się męczy.. Do tego wymiotuję [emoji22]
Jeśli wymiotuje to zly znak. Jedz do lekarza.
Mi pediatra mowila - jesli, steka i sie spina to jedno. Jesli bardzo placze calymi dniami i wymiotuje to koniecznie do lekarza.
Mi pediatra mowila, ze to moze byc objaw tego, ze jej sie nie miejsci w brzuskzu, jelsi dluzej kupy nie bylo i swiadczyc o zatwardzdniu. I nie mozna tego ignorowac u takich maluchow.Ok, dziękuję za radę...
Mam nadzieję że to nic poważnego..
Mi się wydaję że zaczęła wymiotować bo nagle zaczęła więcej jeść..
Zawsze piła max po 90ml a dzisiaj co karmienie to pije po 120ml...
Tak to jest najgorsze jak się męczą takie maluszki a nie można im pomocTo tak jak u mnie.
Misia zrobila kupke taka gestawa tak ja bolalo jak robila.Wczesniej miala rzadkie wiec nie cierpiala.Co za masakra