• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora, mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymać. Niech szybciutko podają te sterydy i niepotrzebnie niech nie trzymają.

Ikasia, ale cudo wynalazłaś :-) Bardzo mi się podoba i sama pewnie tez kiedyś taki kupię.

Sony, to teraz jest dobry czas, żeby to zmienić. Po prostu mówisz M, że musisz leżeć i tylko pachnieć, a on niech zadba o wikt i opierunek. Później, jak mały przyjdzie na świat, to będzie o wiele trudniej dokonać zmian. A Ty przecież się nie rozdwoisz. A cała energia skupi się na Pawełku i nie w głowie Ci będą wtedy obiadki.

:-) Miłego dnia :-)
No i trochę słońca, by się tez przydało. A u mnie jakoś tak ponuro.

reklama
Kwiatuszek sny to odbicie lustrzane rzeczywistości. Jeśli się śniło, że cię nie zakwalifikują to z pewnością wszystko pójdzie dobrze i wciągną Cię na listę &&&&&&
Milagros dobry pomysł :)
Lawendowa jak to się mówi, starego psa już nowych sztuczek nie nauczysz. Chociaż ja się musiałam obiadów uczyć gotować :) Tylko nienawidzę zmywać:laugh2:
No i zabieraj ode mnie słoneczko, bo nie da się na dworze wytrzymać. Po chleb już od 9 się wybieram.

Sony ja się pewnie zdecyduje na tamten, ze względu na to, ze też jest funkcja kołyski, a poza tym moze być tez jako gondolka I dzidzi leży na płasko:):)

Kwiatuszek wiesz ze sny są zawsze na odwrót...więc kciuki za jutrzejszą wizyt ę mocno zaciśnięte:):):

Kurcze, tez musze sie wziac za szukanie rzeczy dla malej. Do tej pory mam ciuszki, zamowiony wozek i wczoraj zamowilismy mebelki - lozeczko z materacem i komode z przewijakiem. Zostaly te wszystkie male rzeczy.... A ja jednej kilka dni szukam ;)

Milagros te najdroższe masz już pokupowane, a ja jeszcze nic, :szok: aż się obudzę z ręką w nocniku.

Mój ma urlop pierwsze dwa tygodnie sierpnia i już malowanie sypialni i przedpokoju zaklepałam, tylko nie wiem na jaki kolorek. Potem zamówię łóżeczko do sypialni i więcej mebelków dla małego nie potrzebuję. Tak pisałyście o tych ciuszkach, że pierzecie więc i ja poprałam, ale tylko 1 pralka :) Siostra mi powiedziała, że mam mało ciuszków. Trudno najwyżej będę dokupywać na bieżąco.

Sony co do ciuszkow to ja nie wien jaki jest twoj stosunek do uzywanych ale ja kupilam kilka paczek na allegro. W sumie wydalam na to jakis tysiac... A pralek mam chyba z 10... W tym mam 2 kombinezony na zime i wszystko w bardzo dobrym stanie, czysciutkie przyjechalo no i porzadnych firm do tego. Same next mam i disney... Jestem zadowolona no i o ile taniej...

Hej dziewczyny, dzięki za rady, dziś już czuję się trochę lepiej, poczytałam jeszcze trochę o tych wzdęciach, wieczorem zaparzyłam sobie siemie lniane, poszliśmy z mężem na spacer- a chodzę bardzo rzadko bo wciąż się męczę -ale trzeba się przemóc. No i dziś rano udało mi się załatwić i brzuch już trochę mniejszy…Tabletek oczywiście żadnych nie biorę broń Boże na ten espumisan tez bym się nie skusiła, a co do witamin to biorę już w sumie od pięciu lat (od początku starań)Vita-min plus mama dla starających się i już w ciąży kobitek. Lekarz mi je polecił ze względu na dużą zawartość kwasu foliowego, świetnie dobranych witamin, chelatowanych minerałów Albion i żelaza Ferrochel, no i zawierają też ekstrakt z żurawiny i nie wracają mi już dzięki temu problemy z pęcherzem.

[FONT=&amp]Molla[/FONT] spokojnie, nie denerwuj się, to na pewno nic groźnego, [FONT=&amp]milagors i martka273[/FONT][FONT=&amp] mają rację, [/FONT]wiadomo że każda z nas zaraz panikuje bo widok krwi nie kojarzy się zbyt dobrze, ja też się bałam na początku, miałam bardzo dużo wydzieliny jeszcze jakieś dwa tygodnie temu i wciąż biegłam do łazienki modląc się by to nie było plamienie… Objawy to kwestia względna też bym wolała ich w ogóle nie mieć, na piersiach oprócz małych niebieskich żyłek i ich powiększenia nic innego nie zaobserwowałam więc to też nie jest reguła, no chyba że jeszcze za wcześnie.

[FONT=&amp]kiwisia[/FONT], [FONT=&amp]SonySony[/FONT] wszystko będzie dobrze z Waszymi Skarbami, przecież nie muszą być wielkim słonikami. Ja też byłam bardzo malutka jak się urodziłam, 1700, i myślę że też będę miała małego bobasa, chociaż mój mąż był ogromnym bobem i mojej teściowej mało co nie rozerwało, mam nadzieję że nie wda się w tatusia...No ale ja nie będę rodzić naturalnie więc w sumie to zmienia postać rzeczy.
Ja pewnie też się będę bała, jak sobie pomyślę o tym pierwszym usg, pierwszych badaniach a później pomiarach...jaka to musi być ulga jak się okazuje że z dzidzią wszystko w porządku...

[FONT=&amp]kwiatuszekq20[/FONT] to bardzo dobry znak! Pamiętasz jak mi się śniło przed punkcją że pojechałam i lekarz mówi że nie ma nic niestety a tu się okazało że 18 ?! Albo jak dzień przed transferem miałam sen że stałam w kolejce do zapisu na drugi transfer i proszę:tak:

reklama
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wynika morfologii I moczu...w morfologii wszystko ok,. ale w moczu wyszło mi ze jest lekko mętny, kolor słomkowy, bakterie dośc liczne I nadłonki płaskie dosć liczne....a wizyta u gina dopiero za 2 tyg:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry