reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dorex...dobrze, ze mówisz,ze wibracje usypiają...ja tez mam leżaczek bujaczek z BS i tez ma wibracje, zastanawiałam się jakie sa mocne, bo jeszcze go nie zlozylismy z mezem...

Misia...nie no, mleczarni nie przewiduje, bo moje cycki male sa i jakos nie bardzo wierze żebym miała nawal pokarmu...no ale może, może...
powiedz czy ty mialas jakiś zastoj pokarmu? zapalenie piersi przez ten nawal mleka?

ja dziś na badaniach już z rana bylam, przepuszczona w kolejce chyba pierwszy raz bez głupich min:tak: jutro albo pojutrze jade na ktg...oby wszystko było dobrze

reklama
Witam dziewczyny widze ze wszystkie sie przeniosłyście na to forum!!!!!!! W sumie to nie dziwne jak wszystkim sie udaje troche sobie poczytałam. I widze ze sylwi sie wkońcu udało super trzymam kciuki :-)

[FONT=&quot]lkasia spokojnie, to tylko jakieś bakterie! Ja kiedyś miałam nagminne problemy ale odkąd biorę te leki o których wcześniej pisałam (a jest tam żurawina) nie mam już problemu ani z pęcherzem ani z moczem.

Ale ja Wam zazdroszczę tych wszystkich bujaczków, leżaczków itp że możecie już kupować, chyba powoli będę musiała sobie robić notatki z Waszych wpisów i akcesoriów które polecacie:) No ale spokojnie, jeszcze 8 dni i dowiem się czy wszystko w porządku, będę już 31 dni po transferze, może będzie już bić serduszko jak myślicie? Na razie staram się wyciszać i nie denerwować, słucham muzyki relaksacyjnej dla kobiet w ciąży, medytuję i nawiązuję kontakt z moim bobasem (lub bobasami) :)
[/FONT][FONT=&quot]Poza tym wczoraj zauważyłam że strasznie urosły mi piersi!! Wyglądają jakby z B urosły do dużego C jak nic, nie zmieściłam się dziś w żaden z moich biustonoszy, niby je upchałam ale bardzo bolały, nie pozostaje mi nic innego jak wybrać się na zakupy:/ Przy mojej posturce 16 letniej dziewczynki ( mam 155 cm i ważę 46 kg) takie piersi wyglądają trochę komicznie...ale cóż, "uroki" ciąży
usmiech.gif

[/FONT]

Maja powinnaś już usłyszeć serduszko....ja dopiero w poniedzialek usłuyszałam..w.czesniej tylko widziałam, bo u mojej ginki nie słychac...a na genetycznych yblam u radiolog I ona tam ma lepszy sprzęt:)
A z bujaczkami itp zobaczysz ze juz niedlugo też będziesz kupowac:):)
A co do cycków, to mi na poczatku rosły w starsznym tępie...potem jakoś spadły I teraz są w zasadzie takie jak przed ciążą:)

Miłego dnia dziewczynki

Ja po kolejnych badaniach

HCG 236 :-D
Progesteron 159,7 nmol/l (czyli gdzieś 50,2 ng/ml) :szok:

Progesteron sam się podniósł, bo cały czas mam taką samą dawkę. Dr stwierdziła, że organizm się mobilizuje i sam zaczął produkować. Wszystko wygląda bardzo obiecująco.Mam już nie robić badań i czekać na 25-26 dpt na usg. To 2 tyg czekania :zawstydzona/y:, ciężko będzie wytrzymać ten okres.

reklama
Do góry