nieagatka
Fanka BB :)
zartujesz? Nie napisalam, ze masz wyrzucic tylko nie stosowac tudziez doradzac stosowania undziecka, ktore ledwo glowe trzyma, wiesz czemu? Bo to zle dla dziecka. Dla jego kregoslupa, dla procesu chodzenia i rozwoju motorycznego.Ja pierdziele Ty to jak się czepisz to już nie odpuscisz myslisz że nie.mam teraz wiekszych problemow jak to ze nosidelko ktore jest od 3 miesiaca JEST NAJGORSZYM ZLEM ? No wyrzyce do kosza nosidelko za 300 zł bo jest od 3 miesiącajak kiedyś pisałam że w matce polce pediatrzy pisali że jak dziecko zdrowe to każda mleko się nada to też skomentowałas, A jak teraz z pediatra chce na lepsze Comfort no to też nie dobrze
ok ja już dzisiaj strzepek nerwów.
A co do mleka to coz - nadac sie nada, bo jest dopuszczone do sprzedsrzy, nie wazne, ze ma mase syfu, ktorego lepiej nie dawac i warto wybrac dobre mleko.
Foteliki samochodowe tez mozna kupic bez testow, dopuszczone do sprzedazy antymandaty. Ale wystarczy poczytac i wiedziec, ze taki fotelik moze nie spelnic swojej roli.
Wiec tak - czepiam sie, bo wydsje mi sie, ze warto wiedziec, ze rynek artukulow dla dzieci jest pelen smieci i warto siegac po wiedze i te smieci szerokim lukiem omijac.
Tyle w temacie. A Ty oczywiscie - rob co chcesz.
ja napisałam że Ja mam, ja miałam A nie Kupuj, stosuj. Każdy się uczy na swoich błędach. A taka młoda mama popełni ich bardzo dużo. Lepiej trzymaj kciuki za jutro!!! Ja że ciebie trzymałam.