fredka84
Fanka BB :)
Tak psze paniWarka Ty masz Nan Opti pro?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak psze paniWarka Ty masz Nan Opti pro?
Chyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanekA ja sobie teraz uświadomiłam, że wy teraz wszystkie macie córki a tylko ja synka?
O Jezuniuuuu jaka słodkośćJesteśmy razemjuż powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
![]()
A nie pisałam wam chyba, że u mnie na wiosce dziewczyna rodziła jakoś ze mną, i dała na imię córce Letiszja czy jakoś takChyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanek![]()
no dokładnie będzie miał w czym wybieraćChyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanek![]()
Boże jaka sliczna! Gratulacje❤❤❤Jesteśmy razemjuż powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
![]()
a nie Letycja? Jak krolowa Hiszpanii?A nie pisałam wam chyba, że u mnie na wiosce dziewczyna rodziła jakoś ze mną, i dała na imię córce Letiszja czy jakoś tak. Ale śmiesznie
![]()
Bedzie mial w czym przebietacChyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanek![]()