• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Coleta gratulacje!!!

Miliaa chcesz na karowej rodzić? :-) Ja tam się urodziłam właśnie :-D. Ładnie go teraz odnowili, parę lat temu leżałam tam na endokrynologii ginekologicznej i powiem że ładnie tam mają. Jednak mi bardziej podoba się Żelazna (św Zofii). Moja siostra tam rodziła i powiem, że zarówno personel jak i warunki są wyśmienite.

madzialenak...no rzeczywiście przewertowalam cala strone o twoim szpitalu i nic nie napisali...no to w takim razie możesz mieć sciagawke ode mnie...ewentualnie można zadzwonić później do szpitala i się zapytać:tak:

Sylwia...tak na karowej:tak: mam stamtąd lekarza prowadzącego prof. Czajkowskiego. bardzo sympatyczny i dobry lekarz. ty już wybralas lekarza prowadzącego? masz kogos na oku?

Misia, a Ty jak zamawialaś rzeczy z next to ani razu nie przyszlo Ci do zapłaty cło? Teraz jest nowa kolekcja, rzeczy sa piękne i chcę zamówić z dostawą do mamy, czy zamawiałaś na duże kwoty?

Tfu, tfu żeby nie zapeszać ale mam. Konkretnie będę miała dwóch. Jeden będzie z novum - myślałam nad Pawłowiczem (tak na wszelki wypadek by umiał prowadzić kobietę po in vitro). Drugi to dr. Stokłuska, a on właśnie pracuje na Żelaznej.

Co prawda novum współpracuje z MSWiA szpitalem, ale za żadne skarby nie chciałabym tam rodzić. Szpital syf, brud, malaria. A personel chyba pracuje tylko z przymusu. Moja koleżanka rodziła tam rok temu, zakazili ją bakterią po cesarce że dziewczyna miała sepsę i mało nie wylądowała na tamtym świecie. Zakończyło się pobytem 2 miesięcznym w innym szpitalu.

Ale o czym ja w ogóle myślę....:baffled: Jeszcze daleka droga przede mną...

Sylwia...oj tez slyszalam o MSWiA..w zyciu! bardzo dobrze, ze jesteś przygotowana...kochana, zobaczysz, ze to leci tak szybko, ze nie zdarzysz się nacieszyć. z reszta ja to wszystkim dziewczynom powtarzam!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry