• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiwisia - nie przerażaj mnie z tymi wypadająymi włosami! :-) Nareszcie dziecko podobne do mnie!!! :-)
Mam już dla niej strój na chrzciny "pod jej ciemne włoski":
8857984565278.jpg

Baby Mirabella Silk Lace Panelled Long Length Dress | White | Monsoon
do tego zamówiłam jej białą opaske z kwiatkiem kontrastującą z włoskami...
Kate - nigdy mi nie dowaliło cła za zakupy z GB.
My pobieraliśmy krew pępowinową - zamówililiśmy full opcja, ale bez badań gen., ubezpieczenia i tylko na 5 lat - po 5 latach będziemy najwyżej przedłużać (stwierdziliśmy, że ich firma może splajtować, więc lepiej uważać i nie płacić za 18 lat przechowywania).
Gotadora - pomyśl o cateringu. U nas w szpitalu się ogłaszaja firmy.
Miałam cos jeszcze napisać , ale ....kupa wzywa z łóżeczka.

reklama
miliaa może potem przyspieszy, póki co dłuży się niemiłosiernie. Jak wariatka robię codziennie testy bojąc się, że moja kreseczka zniknie. Ehhh, póki co nadal nie mogę uwierzyć, a zarazem boję o mój cud :zawstydzona/y:

Misia śliczna sukieneczka, Lidka będzie wyglądać jak aniołeczek :-)

Madzialenak ja tak sobie dopiero teraz pomyślałam, że ja przeciesz mu dałam moją kartę ciąży, więc on wpisał z mojej wizyty tydzień temu 22mm, a ta doktorka wczoraj to tylko ten lejek opisała,że 15mm więc tak samo, czyli nie wiem co tam się u mnie dzieje, ale mam nadzieje że dobrze

[FONT=&quot]coleta[/FONT] GRATULACJE! Buziaki dla Ninki!

kwiatuszekq20 a nie mówiłam że się sen spełni na odwrót!! Wiedziałam że się zakwalifikujecie, poczekasz Kochanie, zleci, zobaczysz. No ja Ci kariotyp też polecam zrobić, przynajmniej wiem na czym stoję z tymi moimi chromosomami. Scratchingu nie miałam.

[FONT=&quot]SonySony[/FONT] i tak właśnie zrobię ! Odliczę od punkcji 14 dni! Dzięki ;-)

[FONT=&quot]Sylwia1985 kochana wiem i rozumiem. A z luteiną miałam to samo! Biegałam rozhisteryzowana do łazienki z obawy przed plamieniem ale go nie było i u Ciebie też się nie pojawi!! [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]gotadora[/FONT] wytrwałości :tak:Cel cudny da się wytrzymać. Ja bym wytrzymała bo ja weteran szpitalny jestem, we Wrocławiu z przeróżnych powodów leżałam już chyba we wszystkich. Po wypadku samochodowym musiałam leżeć prawie 3 miesiące bez ruchu na wyciągu z przewierconą na wylot nogą i nikomu tego nie życzę bo to horror, najgorzej wspominam 6 osobową salę gdzie wiecznie ktoś przychodził w odwiedziny i weź tu się człowieku załatw do tego basenu...eh, od tamtego momentu to już naprawdę, co mnie nie zabije to mnie wzmocni.Ale leżąc napatrzyłam się i nasłuchałam też o wrocławskich porodówkach i żadna nie ma dobrej opinii, dużo osób poleca mi klinikę w Lubinie ponoć jest super no ale to mi jeszcze daleko do takich decyzji:tak:

EEEEEEEEEEEEEE:-( Dziewczyny Wy macie fajniejsze suwaczki i macie pod nimi jakieś wiadomości dotyczące ciąży, gdzie takie znaleźć? A poza tym nic z niego nie rozumiem, wyszło mi odliczając dwa tygodnie od punkcji że jestem w 6 tygodniu a na suwaku wychodzi że dwa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry