Misia1974
Fanka BB :)
Kiwisia - nie przerażaj mnie z tymi wypadająymi włosami! :-) Nareszcie dziecko podobne do mnie!!! :-)
Mam już dla niej strój na chrzciny "pod jej ciemne włoski":
Baby Mirabella Silk Lace Panelled Long Length Dress | White | Monsoon
do tego zamówiłam jej białą opaske z kwiatkiem kontrastującą z włoskami...
Kate - nigdy mi nie dowaliło cła za zakupy z GB.
My pobieraliśmy krew pępowinową - zamówililiśmy full opcja, ale bez badań gen., ubezpieczenia i tylko na 5 lat - po 5 latach będziemy najwyżej przedłużać (stwierdziliśmy, że ich firma może splajtować, więc lepiej uważać i nie płacić za 18 lat przechowywania).
Gotadora - pomyśl o cateringu. U nas w szpitalu się ogłaszaja firmy.
Miałam cos jeszcze napisać , ale ....kupa wzywa z łóżeczka.
Mam już dla niej strój na chrzciny "pod jej ciemne włoski":
Baby Mirabella Silk Lace Panelled Long Length Dress | White | Monsoon
do tego zamówiłam jej białą opaske z kwiatkiem kontrastującą z włoskami...
Kate - nigdy mi nie dowaliło cła za zakupy z GB.
My pobieraliśmy krew pępowinową - zamówililiśmy full opcja, ale bez badań gen., ubezpieczenia i tylko na 5 lat - po 5 latach będziemy najwyżej przedłużać (stwierdziliśmy, że ich firma może splajtować, więc lepiej uważać i nie płacić za 18 lat przechowywania).
Gotadora - pomyśl o cateringu. U nas w szpitalu się ogłaszaja firmy.
Miałam cos jeszcze napisać , ale ....kupa wzywa z łóżeczka.

Cel cudny da się wytrzymać. Ja bym wytrzymała bo ja weteran szpitalny jestem, we Wrocławiu z przeróżnych powodów leżałam już chyba we wszystkich. Po wypadku samochodowym musiałam leżeć prawie 3 miesiące bez ruchu na wyciągu z przewierconą na wylot nogą i nikomu tego nie życzę bo to horror, najgorzej wspominam 6 osobową salę gdzie wiecznie ktoś przychodził w odwiedziny i weź tu się człowieku załatw do tego basenu...eh, od tamtego momentu to już naprawdę, co mnie nie zabije to mnie wzmocni.Ale leżąc napatrzyłam się i nasłuchałam też o wrocławskich porodówkach i żadna nie ma dobrej opinii, dużo osób poleca mi klinikę w Lubinie ponoć jest super no ale to mi jeszcze daleko do takich decyzji