bazylia128
Fanka BB :)
Czekaj czekaj, mowa tu o ubraniach małych? Jestemuzaleznionaja kupuje glownie w primarku i kiabi za grosze. I zalando ofkors![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czekaj czekaj, mowa tu o ubraniach małych? Jestemuzaleznionaja kupuje glownie w primarku i kiabi za grosze. I zalando ofkors![]()
No ja mam wlasnie taki rozrzut wiekowy ze nie dostalam zadnych ubranek po nikim. Ale za to Basia ma duzo fajnychNo coś Ty, pożyczałam te 56 , większe dosawalismy dosłownie workami od rodziny po ich dzieciach, to czego mi brakowało oczywiście dokupowalam, ale właśnie gdzieś po 3latce widzę że już na dłużej dany rozmiar wystarcza, długo chodziła w 98 , teraz legginsy już za krótkie, ale koszulki nadal ok, teraz dany rozmiar na parę miesięcy wystarcza nie jak u niemowlaka 3 tygodnie I wymiana garderoby
kiabi w PL chyba w Wawie, u nas wszedzie. Zalando u nas miewa mega promki.Czekaj czekaj, mowa tu o ubraniach małych? Jestemuzaleznionaale na zalando to chyba drogo co? Ja większość kupuje na next tam nie za tanio ale jakość super. Co to KIABI? Poszukuję jakieś książęcej sukienki na roczek
![]()
Ja widze ze teraz jak dziecko wieksze to idzie mi masa ubranek.A to zabrudzi swoim jedzeniem a to woda zaleje a to kupa az pobpachy.Tu mam duzo ubranek a i tak uwazam ze na styk a piore co 2 dzien lub 3.No właśnie trzeba ustalić co to jest dużoJa kupuję na styk, choć bywają ubranka których nigdy nie założyłam, jakieś niewygodne i niepraktyczne.
U mnie dlugo chodzila w 56 bo ir.52cm wiec wszystko bylo za duze.Ja te najmniejsze 56rozmiary dla starszej i młodszej córki pożyczałam od koleżanek, przecież to 3-4 tygodnie I już za małe jest, nie opłaca się kupować, w takich 98/104 już Ninka dłużej chodziła
Ja twz nie dostalam ani jednego ibraka wiec kase mozna liczyc w tysiacachNo ja mam wlasnie taki rozrzut wiekowy ze nie dostalam zadnych ubranek po nikim. Ale za to Basia ma duzo fajnych![]()
Wozek jak dla lalkiDziewczyny jest i ojest idealny gdyby się któraś zastanawiała to chętnie zrobię prezentację. Ja miałam noc koszmarna jakieś dreszcze zimna. Był u mnie lekarz dostałam jakiś zastrzyk i pije te nutridrinki bo nic nie mogę jeść bleee kiedy mi to przejdzie? Ale jest dzisiaj miło
Baska cały czas tylko śpi i je i już się zastanawiam czy ona zdrowa. Natalka pełna energii i ciągle się śmieje. Łukasz mnie dużo przytula A ja organizuje jednak roczek Zrobię w domu z cateringiem żeby można bo dzieci poukładać spać jak się zmecza. Jasiek się zgłosił do organizacji i mówi że on będzie odpowiedzialny za Baske bo w końcu TO ON JA ULEPIL hehehe no nie wiemy skąd mu się to wzięło. Roczek ma być ABSOLUTNIE KOLOROWY. @Kasiekt Ty masz fajne pomysły. Podrzuć coś. Dziewczyny może wy też? Na pewno dużo balonów z Helem![]()
Ja 9 miesiecy po porodzie a poce sie ze..U mnie już 3 tygodnie po porodzie a nadal mam dreszcze w nocy, pocę się jak szczur , nie wiem to hormony jeszcze szaleją?!
Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowaCzekaj czekaj, mowa tu o ubraniach małych? Jestemuzaleznionaale na zalando to chyba drogo co? Ja większość kupuje na next tam nie za tanio ale jakość super. Co to KIABI? Poszukuję jakieś książęcej sukienki na roczek
![]()
Na wszystkiea skąd wiedzieć na jaki rozmiar kupowac ciuchy ? Toc to nie wiadomo jakie długie sie urodzi![]()