Omg!!!!Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Omg!!!!Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa
Ja musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniecja kupuje glownie w primarku i kiabi za grosze. I zalando ofkors![]()
A ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrańJa musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniec![]()
ja jade juuutrooooJa musze do Primarka do Holandii jechac,przez korone to bylo czesto nie mozliwe,zamkniety sklep byl.Ale tez go uwielbiam,jak wpadne to koniec![]()
jak pojdzie do szkoly czy przedszkola i zacznie rozwalac 2-3 spodni tyg jak moje to pokochasz primarka i 1,99-2,99€ za sztukeA ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrańzawsze wychodziłam z tamtąd z bólem głowy
To faktA ja się nie odnajduje w primark. Bajzel niesamowity nie można rozmiaru znaleźć. No i te tłumy przerzucające tony ubrańzawsze wychodziłam z tamtąd z bólem głowy
U starszej córki sukienki zaczęły się jak poszła do przedszkola. Spodnie poszły w odstawkę, przecież księżniczki w nich nie chodząHehehe oj tak.Tylko jak sobie przypomne-mam corcie-ze myslalam ze bede ja stroic w sukieneczki to smieje sie sama z siebie bo zycie weryfikuje.Jak byla mniumnia to wygodniej nawet ja bylo wziac na rece w spodenkach.Teraz jak ma 9 miesiecy i zaczyna przygode z czworakowanie siadaniem i stanie to spodenki tez wygodniejsze.Czasami zdarzy sie sukienka![]()
Buty kupuje w tkmax. Ostatnio dwie pary Ecco kosztowały mnie 180 złtak to prawda. Ja nie mam ubran po rodzinie, bo za granica jestem. No ale nlodsza dziedziczy sporo po siostrze, starsza dostaje glownie nowe, ale bez szalenstw. Choc tez rosnie ciagle i wiecznie cos za male. A buty to juz wogole jest masakra
Wooooowwwwwww ale cuuudddoo !!!Ja kupilam na vinted spodniczke.miala byc rozowa ale koncepcje zmienilam i bedzie granatowa plus rozowa nasza wspolna stylowa